Μπουζούκια 2015: Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή στο fever

Oikonomopoulos-Vandi-fever1

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή, δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού ρεπερτορίου θα ενώσουν τις μοναδικές τους φωνές σε μια συνεργασία που θα ανάψει φωτιές στην νυχτερινή Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από κοινού στο κέντρο διασκεδάσεως Fever,  στο οποίο έχουν ξαναβρεθεί μαζί την χειμερινή σεζόν 2011-2012. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι Οικονομόπουλος Βανδή θα κερδίσουν και πάλι τις εντυπώσεις, σε ένα σχήμα που θα έχει και αρκετή δόση ποπ μουσικής, καθώς θα συμμετέχει το η μπάντα – έκπληξη των τελευταίων ετών BoysandNoise, αλλά και η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Demy. H έναρξη του δυναμικού αυτού σχήματος που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει τέλος Νοεμβρίου και για όλο τον χειμώνα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς και έχει μπει πολύ δυνατά στον τραγουδιστικό χώρο. Ασχολείται από πολύ μικρός με την μουσική, όμως το η στιγμή που τον καθιέρωσε και βοήθησε στην εκτίναξη της καριέρας του, ήταν η συμμετοχή του στο DreamShowτο 2006. Η πρώτη θέση που κατέλαβε, μαζί με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία και την χαρακτηριστική του φωνή στάθηκαν αρωγοί για την περαιτέρω πορεία του Έλληνα τραγουδιστή. Αναμφίβολά, ο Νίκος Οικονομόπουλος χτύπησε φλέβα χρυσού και όλοι οι δρόμοι άνοιξαν μπροστά του.

Δείτε τιμή φιάλης και ημερομηνία έναρξης στην σελίδα Fever

Αμέσως ξεκίνησε εμφανίσεις στα μαγαζιά του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου και στα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα, αποδεικνύοντας την πολύ καλή σχέση και την άψογη συνεργασία των δύο τους. Το 2007 έκανε την παρθενική του εμφάνιση και στην δισκογραφία και από τότε κάθε χρόνο, εντυπωσιάζει με τα τραγούδια του και οι πωλήσεις των δίσκων του ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Fix, Feverκαι Θέα είναι τα νυχτερινά κέντρα που έχει τραγουδήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τελευταία του εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι με την Πέγκυ Ζήνα στην πίστα της παραλιακής.

Η Δέσποινα Βανδή έχει καταγράψει την δική της ξεχωριστή και δυναμική πορεία στον μουσικό χώρο και το όνομά της έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της ελληνικού τραγουδιού. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια μεγαλούργησε με τις εμφανίσεις της στα Αθηναϊκά νυχτερινά κέντρα. Στην  κατοχή της έχει πολλά βραβεία και τίτλους της καλύτερης τραγουδίστριας, ενώ επιδεικνύει και σημαντικό έργο στο εξωτερικό. Αρκετά από τα τραγούδια της έχουν κυκλοφορήσει σε Ευρώπη κα Αμερική. σε αγγλόφωνο στίχο και έχουν μπει στα chartsπολλών χωρών.

Οι συναυλίες της σε όλον τον κόσμο έχουν γίνει συνήθειο και κάθε χρόνο ταξιδεύει σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος, αλλά και περιοδεύει με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της υφηλίου, δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ με τις εμφανίσεις της. Έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγαθήρια της λαϊκού τραγουδιού στα πιο δημοφιλή μπουζούκια της Αθήνας, ενώ εκεί που έζησε τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της μουσικής της σταδιοδρομίας ήταν στο Rex σε απανωτές ξεχωριστές συνεργασίες. Την περσινή χρονιά απείχε από τις πίστες, καθώς αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον.

Boys and Noise και Demy θα πλαισιώσουν τους Οικονομόπουλο Βανδή στο Fever και θα δώσουν την δική τους ξεχωριστή πινελιά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού, με την νεανικότητα και την φρεσκάδα που τους περιβάλλει. Oι Boys and Noise είναι μια τριμελή ομάδα αγοριών που εμφανίστηκαν το 2013 και έκτοτε εκπλήσσουν σε κάθε τους βήμα και κάθε τους single, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των Playmen, οι οποίοι επιμελούνται τα πετυχημένα singlesπου έχουν κυκλοφορήσει.. Η Demyείναι μια τραγουδίστρια, η οποία, αν και πρόσφατα εμφανιζόμενη στον χώρο της μουσικής, έχει κάνει ήδη διακριτή την παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, παρά το νέο της ηλικία της. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο, τόσο με τις εμφανίσεις της, όσο και με την δισκογραφική της παρουσία που είχε σαν αποτέλεσμα την απόκτηση μουσικών βραβείων στα τρία μόλις χρόνια της επαγγελματικής της ενασχόλησης με το τραγούδι. Σίγουρα, θα είναι από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν έντονα την μουσική showbiz στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;