Φύσηξε αγέρας κι έφερε την Κρήτη … στην Αθήνα @ Χυτήριο

ΕΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ- Χρήστος Τζελεπόπουλος, Πέτρος Σαριδάκης, Παναγιώτης Κουτούζος(7492)

Ένας αέρας ανανέωσης και δημιουργίας θα φυσήξει την Πέμπτη 6 και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου,  στο Χυτήριο. Το σημείο Πολιτισμού που για  δύο βραδιές θα υποδεχτεί όλο το μεγαλείο και  την ιστορία της λεβεντογέννας Κρήτης.

«Η Κρήτη ζει και αναπνέει όπως επίσης βάζει τα καινούργια ρούχα της, με σεβασμό και χωρίς υπερβολές για την αποτύπωση των μουσικών ιδεών μέσα από στοχευμένες διασκευές αλλά και μέσα από  την χρόνια και διαρκή περιπλάνηση». Αυτό δηλώνει ο Πέτρος Σαριδάκης  ο οποίος για δεύτερη χρονιά συναντά τον Παναγιώτη Κουτούζο  και  μαζί  φτιάχνουν ένα πρόγραμμα ραμμένο και φτιαγμένο στα μέτρα τους.

Ο τίτλος του; ” Εδικοί και φίλοι “!  Ένας ευρηματικός τίτλος ο οποίος δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους και τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά, περιστρέφεται σε αυτή τη μόνιμη αναζήτηση μουσικής φρεσκάδας με απώτερο σκοπό την ανανέωση, την ικανοποίηση, μέσω της συνεχούς τριβής με την μουσική.

Ο δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Πέτρος Σαριδάκης, ανατρέχει στο παρελθόν και επιλέγει ένα μουσικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών και την αισθητική της καλής και «ανεκμετάλλευτης» παραδοσιακής μουσικής από όπου και αν προέρχεται.

Την Πέμπτη 6 και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 9μ.μ. σας περιμένουμε στο Χυτήριο για ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα για να τραγουδήσουμε να χορέψουμε και να περιπλανηθούμε  σε ένα  ταξίδι μουσικό  με ρυθμούς και ηχοχρώματα Κρητικά, ταξίδι βγαλμένο μέσα από τα όμορφα μονοπάτια της Κρητικής μουσικής παράδοσης.

Οι «Εδικοί και φίλοι» θα γίνουν  μια όμορφη παρέα με μόνο μέλημα να εκφραστούν μουσικά επί σκηνής, να εξωτερικεύσουν την ψυχή τους και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο, να πειραματιστούν!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 6  &  13  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014

ΧΥΤΗΡΙΟ-ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/THEATRE ART CAFÉ

Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός

Tηλ.: 210 3412313 ή 6951787821

Η ταυτότητα της συναυλίας

  • Πέτρος Σαριδάκης (Λύρα και τραγούδι)
  • Παναγιώτης Κουτούζος (Λαούτο)
  • Χρήστος Τζελεπόπουλος ( Μπάσο)
  • Αντώνης Γερογιάννης (Κρουστά)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 8€ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ή ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ)

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ: 10€ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ή ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;