Από 1η Νοεμβρίου με επίδειξη πάσου το μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο

Από Irina_def 28 Οκτωβρίου 2014

akadimaiki-tautotita-2013

Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορούν οι πρωτοετείς να παίρνουν μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς με την επίδειξη της Βεβαίωσης εγγραφής τους και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, για τη χρήση μειωμένου κομίστρου στις αστικές και υπεραστικές οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, οι φοιτητές θα πρέπει από την 1η Νοεμβρίου να επιδεικνύουν το πάσο τους το οποίο και μπορούν να το αποκτήσουν ηλεκτρονικά, αν δεν δοθεί παράταση στην πιο πάνω απόφαση.

Μάλιστα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης των αιτήσεων υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τους δικαιούχους της φοιτητικής ταυτότητας, ενώ οι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση για απόκτηση ακαδημαϊκής ταυτότητας καθ’όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Έτσι, η ακαδημαϊκή ταυτότητα θα βρίσκεται στο σημείο παράδοσης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την έγκριση της αίτησης του φοιτητή από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος και θα παραμένει στο σημείο παράδοσης για δύο μήνες από την ημέρα της εκτύπωσής της και τη σχετική ειδοποίηση προς το φοιτητή.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν προσέλθει για την παραλαβή της ταυτότητας εντός των δύο μηνών, η αίτησή του θα θεωρείται άκυρη, ενώ εάν ο φοιτητής επιθυμεί να παραλάβει την ακαδημαϊκή ταυτότητα μετά το πέρας των δύο μηνών, τότε υποβάλλει νέα αίτηση και ακολουθείται η διαδικασία από την αρχή.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ