Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από Irina_def 28 Οκτωβρίου 2014

38650ccd2f79ec92555ffe6831812af6_XL

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αφού επί ποδός βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρολος Παπούλιας κατέθεσε σήμερα στις 10:30 το πρωί στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μάλιστα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ στις 12:25 θα ακολουθήσει επίδειξη ακροβατικών από αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τον Θερμαϊκό Κόλπο.

Από την άλλη, στην Αθήνα, στις 10:00 θα τελεστεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Έτσι, η μαθητική παρέλαση μπροστά από το μνημείο θα αρχίσει στις 11:00 και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε 45 λεπτά.

Μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί σε ισχύ και στην Αθήνα, καθώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στο Σύνταγμα, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε όσους φέρουν πρόσκληση από τον δήμο, ενώ οι γονείς θα μπορούν να δουν τα παιδιά τους στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου.

Τέλος, σε επιφυλακή θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486