I’m An Aθenian too: Από το Discover Greece και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Είτε γέννημα θρέμμα Αθηναίοι, είτε από επιλογή, είτε απλά θαυμαστές η Αθήνα είναι η πόλη που σας κάνει να νιώθετε σπίτι σας, είναι το κέντρο του κόσμου σας, είναι η πόλη μέσα στην οποία έχετε δημιουργήσει τις αναμνήσεις σας και τα όνειρά σας. Είναι σπιτικό αλλά και ταυτότητα. Είτε λοιπόν είστε, είτε νιώθετε Αθηναίοι, αφού αγαπάτε αυτή την πόλη, ήρθε η στιγμή να το δείξετε σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και το Discover Greece σας παρουσιάζει με περηφάνια την τελευταία του καμπάνια «I’m An Aθenian too», που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή από το www.imanathenian.com, να διαλέξετε μια φωτογραφία από την αγαπημένη σας πόλη –ή, να τραβήξετε μια που σας εμπνέει – και στη συνέχεια να τη σφραγίσετε με όποια από τις χειροποίητες σφραγίδες που θα έχετε στη διάθεσή σας πιστεύετε ότι συνοψίζει καλύτερα τι σημαίνει για σας να είναι κάποιος Αθηναίος.

Εάν μαγεύεστε κάθε φορά που κάνετε βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια γύρω από την Ακρόπολη… Εάν γεμίζετε ενέργεια κάθε φορά που ανακαλύπτετε καινούργια wine bar και πλήθος γαστρονομικών πειρασμών στο κέντρο της πόλης… Εάν νιώθετε πως ο χρόνος σταματά κάθε φορά που βλέπετε ταινία σε θερινό σινεμά…. Εάν το αγαπημένο σας στέκι νιώθετε ότι είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου… Μην το κρατάτε άλλο για σας. Ήρθε η ώρα να το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;