Η απόλυτη εξειδίκευση σε επαγγελματικά προγράμματα Νέων Τεχνολογιών και Δικτύων

203a

Η σύγχρονη αγορά εργασίας κατέστησε τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση πέρα από χρήσιμη και αναγκαία. Η επαγγελματική εξειδίκευση και η διαρκής ανανέωση των προσωπικών δεξιοτήτων, είναι το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κάθε εργαζόμενου σήμερα. Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών (σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως το Pearson – Edexcel, το NCFE, η CISCO, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica) σε σύγχρονες ειδικότητες όπως Συμβουλευτική, Ψυχοθεραπεία, Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή, Λογοθεραπεία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Social Media, Χρηματοοικονομικά, Τουρισμός, Ναυτιλία, Πληροφορική, CISCO CCNA / CCNP, Μηχανική και Ενέργεια.

Μεταξύ των προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρέχονται από το Mediterranean Professional Studies, οι φοιτητές μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο digital & social media marketing, ενώ μπορούν να ειδικευτούν στην ανάπτυξη και διατήρηση δικτυακών υποδομών και λογισμικών και να αποκτήσουν τις περιζήτητες πιστοποιήσεις στην Ασφάλεια των Δικτύων αλλά και τα Ασύρματα Δίκτυα (CCNA, CCNP και CCNA Security).

Το Professional Certificate in Social Media καλύπτει όλα τα θέματα που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε σύγχρονο στέλεχος του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, όπως: SEM Marketing, SEO, Mobile Marketing, Google Ads, Google Analytics, Advertising in Social Media (Facebook Ads, LinkedIn Ads, Promoted Tweets κ.λπ.), Content Management. Σκοπός του είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των διαδικτυακών μέσων, και πιο συγκεκριμένα των νέων μέσων και των κοινωνικών δικτύων και η ανάπτυξη ικανοτήτων χάραξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων στρατηγικών για πρόσωπα, πολιτικές και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Είναι πιστοποιημένο από τον ισχυρό βρετανικό φορέα NCFE και η διδασκαλία του γίνεται από καταξιωμένα στελέχη στο χώρο του digital & social media marketing με πολυετή επαγγελματική εμπειρία.

Τα προγράμματα CCNA (Cisco Certified Network Associate) & CCNP (Cisco Certified Network Professional) είναι πιστοποιημένα προγράμματα της Ακαδημίας Δικτύων CISCO. Η εκπαίδευση γίνεται σε καινούργιο, ειδικά πιστοποιημένο εργαστήριο, με συσκευές CISCO, στις οποίες οι φοιτητές μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση π.χ. ασύρματοι και ενσύρματοι δρομολογητές (routers), μεταγωγείς (switches) και υποστηρικτικός εξοπλισμός, ενώ η ύλη των διαλέξεων είναι διαθέσιμη μέσω του περιβάλλοντος ηλεκτρονικής τάξης της CISCO. Η πιστοποίηση CCNA & CCNP βάζουν τα θεμέλια για μία επιτυχημένη καριέρα ως μηχανικός δικτύων, ενώ παράλληλα παρέχουν τις προχωρημένες γνώσεις δικτύων για όλους τους επιστήμονες της πληροφορικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean Professional Studies είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες πιστοποιημένες ακαδημίες CISCO στην Ελλάδα. Η Ακαδημία Cisco είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και αποδεκτή και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών στα δίκτυα και στην ασφάλεια δικτύων τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies
Αθήνα:
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Θεσσαλονίκη:
Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;