Σας τσούζει ο Σεφερλής; #megamemia

Από Γιώργος Γκριτζάλας 17 Οκτωβρίου 2014

mega-me-mia

Άρθρα επί άρθρων και σχόλια επί σχολίων για το «τηλεσκουπίδι» που μπήκε στην πρωινή ζώνη του MEGA, με λέξεις όπως «απαράδεκτο», «αηδιαστικό» και «εμετικός» να μην έχουν λείψει από τις κριτικές ακόμη και των «μεγάλων» και «έγκριτων» ιστοσελίδων.

Άλλο level ανεβαίνουν οι κριτικές που σχολιάζουν και τους τηλεθεατές της εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς τους από «λαϊκούς» και «αμόρφωτους» μέχρι «ηλίθιους» και «αυτούς-που-πάνε-μόνο-Δελφινάριο».

Η φάση όμως είναι η εξής: Ο Σεφερλής που είχε χρόνια να κάνει τηλεόραση, επέστρεψε και κάνει νούμερα που η πρωινή ζώνη είχε χρόνια να δει. Και κάνει νούμερα και στο νεανικό κοινό. Και κάνει νούμερα και στο online (αμέ, υπάρχει κόσμος που βλέπει το «MEGA με Μία» στο on demand). Και κάνει νούμερα και σε άλλους που κράζουν τον Σεφερλή μπας και πάρουν κανένα view. Και κινητοποιούνται οργανώσεις για τις φάρσες (!), γιατί μάλλον ο Σεφερλής είναι ο πρώτος που αποφάσισε να κάνει φάρσες στην πρωινή ζώνη και στην τηλεόραση γενικότερα.

Για εμένα όμως, η διαφορά ποιότητας του Σεφερλή από τους άλλους, είναι πως ποτέ δεν έκανε με πρόθεση κάποιον να αισθανθεί άσχημα. Ποτέ δεν προσέβαλε κάποιο πρόσωπο (γνωστό ή άγνωστο), ποτέ δεν χρησιμοποίησε το βήμα που του προσφερόταν (ούτε καν το ίδιο το Δελφινάριο) για να κάνει πολιτική.

Ξέρετε κάτι; Σας τσούζει ο Σεφερλής γιατί δεν είναι Λαζόπουλος. Και ξέρετε και κάτι ακόμη; Αν συνεχίσει να σκίζει, θα διασκεδάζουμε με τις κωλοτούμπες των «ποιοτικών», μπας και τους καλέσει στην εκπομπή και δούνε κανέναν από το «κοινό του Δελφιναρίου» στο θέατρό τους.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486