ΕΕΔΕ: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας

Εγκρίσεις σε 4 Μεταπτυχιακά προγράμματα σε ΤΕΙ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προχωρά στην έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Πύργο που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας.

Η ΕΕΔΕ στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, επιθυμεί να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Ηλείας για τη σημαντική συνδρομή του, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Ηλείας μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 25 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η έναρξη της 1ης σειράς Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Ηλείας, 28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων, Πύργος.

Κόστος

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% (0.24% από 01/07/2014) της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
105'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;