Έφυγε από τη ζωή ο

"Μητσάρας"

Ο πιο γνωστός οπαδός του Πανιωνίου, η πιο καλτ μορφή του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο, ο άνθρωπος που περνούσε τα δικά του μηνύματα με τα περίφημα πλακάτ που κουβαλούσε κάθε φορά, σκόρπισε τη θλίψη στον κόσμο της Πλατείας, φεύγοντας ξαφνικά από τη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του.

Ο “Μητσάρας”, που έδινε το παρών στα γήπεδα της Ελλάδας εδώ και τόσες δεκαετίες και τα πλακάτ του έγραφαν ιστορία, ήταν μια φιγούρα άκρως αγαπητή στους δρόμους της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης, όπου και τριγυρνούσε.

Μάλιστα, ο “Μητσάρας” τον τελευταίο καιρό έδινε το παρών και σε κοινωνικούς αγώνες, ενώ για το θάνατο του έγραψε και ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας στο Facebook:

“Απίστευτο! Έφυγε ο Μητσάρας μας απλά και αθόρυβα χωρίς να μας αποχαιρετήσει! Η φιγούρα του όμως παραμένει εδώ χαραγμένη παντού στους δρόμους στα πάρκα στα μαγαζιά, στο γήπεδο… αλλά προπάντων στη μνήμη και στις καρδιές όλων μας! Πραγματικά η μορφή του θα λείψει σε όλους τους Καλλιθεάτες από 3 ετών μέχρι 103!

Ποιος δεν γνώριζε τον “Μητσάρα”, τον φίλο των ανθρώπων και των ζώων… των φύλλων και των δέντρων! Τον κατεπιλογήν “άστεγο” που περιφρονούσε προκλητικά τα υλικά αγαθά και στα τεράστια πλακάτ που κουβαλούσε στο στήθος, στο μέρος της καρδιάς, καυτηρίαζε τους πάντες και τα πάντα! Ευφυής, βαθιά σκεπτόμενος, ένας Διογένης, όχι με το φανάρι αλλά με το πλακάτ… όπου κάμερα και ο Μητσάρας για την “διασπορά των ιδεών”. Καλό ταξίδι αγαπμημένε Μητσάρα!

Ο Θεός να σε κατατάξει μετά των αγγέλων και να βρεις στον παράδεισο την κοινωνία που οραματίστηκες στη γη! Εκτίμησες ορθά την επίγεια ματαιότητα γι’ αυτό και “έγραψες” στις καρδιές μας. Αιώνιά σου η μνήμη και μακάρια η ανάπαυση… αγαπημένε φίλε!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;