Μπουζούκια 2015: Στο VOX ο Γιώργος Γιαννιάς με τον Χρήστο Μενιδιάτη

vox-menidiatis-giannias-kalli

Μια δυάδα άκρως πετυχημένων καλλιτεχνών στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, πρόκειται να φιλοξενήσει το νυχτερινό κέντρο Vox! Χρήστος Μενιδιάτης και Γιώργος Γιαννιάς ενώνουν για άλλη μια φορά τις φωνές τους και ετοιμάζονται να προκαλέσουν πραγματικό χαμό στην Αθηναϊκή νύχτα. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν πλούσιο ρεπερτόριο με πολλά τραγούδια, τα οποία έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς να οδηγούν τον κόσμο στα μονοπάτια της διασκέδασης και  να του προσφέρουν κέφι και χαρά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Vox» προχωρεί, λοιπόν, σε μια σπουδαία συνεργασία, η οποία θα κερδίσει την νεολαία. Εξάλλου, είναι από τα μαγαζιά, τα οποία είναι συνεπή σε αυτό που κάνουν τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας νεανικά σχήματα και εμπορικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν τραβήξει πάνω τους όλα τα φώτα. Το δίδυμο φωτιά Μενιδιάτη Γιαννιά θα συμπληρώσει η ταλαντούχα και όμορφη τραγουδίστρια Στέλλα Κάλλη.

Vox Γιαννιάς Μενιδιάτης θα αρχίσουν την συνεργασία τους, το αμέσως επόμενο διάστημα. Η προετοιμασία έχει ήδη έχουν ξεκινήσει και οι μέρες πλησιάζουν για την έναρξη ενός σχήματος, το οποίο αναμένεται να σηκώνει με τις εμφανίσεις του το μαγαζί στον αέρα και να προκαλεί κύματα ενθουσιασμού. Ένα σχήμα, το οποίο έρχεται με φόρα και μαρσάρει δοκιμαστικά, λίγο πριν την εκκωφαντική εκκίνηση που θέλει να κάνει και να αποσπάσει τα πιο θερμά χειροκροτήματα. Το Voxείναι ένα νυχτερινό κέντρο με μεγάλη ιστορία στον χώρο της νύχτας. Η δημοτικότητα των σχημάτων που φιλοξενεί, δικαιολογεί απόλυτα την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια και μέχρι και τον περσινό χειμώνα, δέσποζε το όνομα του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό στην επιτυχία που γνωρίζει το Vox. Στο πλευρό του είχαν σταθεί άξιοι εκπρόσωποι της σύγχρονης γενιάς τραγουδιστών, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χρήστος Χολίδης, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή την σεζόν 2010-2011.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν, το Vox είχε φιλοξενήσει αυθεντικές φωνές της έντεχνης λαϊκής και ροκ μουσικής σκηνής. Μεταξύ άλλων, πέρασαν το κατώφλι του Vox, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Να θυμίσουμε ότι το Vox βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, στο Γκάζι και ανήκει στον όμιλο Μαρασούλη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι από τους αξιόλογους Έλληνες τραγουδιστές. Μια λαϊκή φωνή, η οποία έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν κάνει μπαμ στα μουσικά στέκια της χώρας. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς είναι παιδί του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος πρωταγωνιστούσε πριν από πολλά χρόνια, τον αείμνηστο Μιχάλη Μενιδιάτη. Ο γιος, λοιπόν, βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και κρατάει σε υψηλά επίπεδα το καλλιτεχνικό κύρος της οικογένειας.

Πρώτη επαφή με την δισκογραφία έγινε το 2004 με ένα maxisingle και την επόμενη χρονιά ήρθε και ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος. Στην συνέχεια ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, με τελευταία την συνεργασία με τους Master Tempo στο τραγούδι «Χαμός θα γίνει», κάτι άλλωστε που υπόσχεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις στο Vox. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ξεκίνησε να τραγουδάει το 2005 στο Frangelico, ένα μαγαζί, το οποίο τον σημάδεψε και του οφείλει την μουσική του ανέλιξη. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στο Gotham city, ενώ θα είναι η δεύτερη φορά που θα εμφανιστεί στο Vox, καθώς την περίοδο 2012-2013 είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι από τους ταλαντούχους σύγχρονους τραγουδιστές που έχουν εντυπωσιάσει το πανελλήνιο. Η εξωτερική του εμφάνιση έχει μαγέψει το γυναικείο φύλο και τις αναρίθμητες θαυμάστριές του. Όμως, έχει ξεχωρίσει και με την φωνή του, με την οποία υποστηρίζει άρτια τα τραγούδια που ερμηνεύει και έχουν, στην κυριολεξία, τρελάνει το κοινό. Ο Γιώργος Γιαννιάς αποδεικνύει σε κάθε του βήμα την αδιαμφισβήτητη αξία του και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στο μουσικό στερέωμα.

Από τα πρώτα βήματα του, έγινε γνωστός, τόσο δισκογραφικά, όσο και με τις αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις του. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία αρχίζει το 2001 με την κυκλοφορία του πρώτου του album, αλλά και με εμφανίσεις του στο Romeo. Από την πρώτη στιγμή, ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε όνομα και πολλά από τα τραγούδια του ξεχώρισαν και διακρίθηκαν. Συνέχισε με ξέφρενους ρυθμούς και ανεβασμένα κοντέρ για να φτάσει στην κορυφή και την καταξίωση. Οι περισσότερες εμφανίσεις του έγιναν σε Frangelico και Romeo, από τα οποία έχει δυνατές και ευχάριστες αναμνήσεις. Το φετινό καλοκαίρι εμφανίστηκε στο Romeo με τον Νίκο Μακρόπουλο σε πρώτη φάση και ακολούθως με τον Λευτέρη Πανταζή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;