Το TEDx University of Piraeus 2015 αναζητά τον/την Project Manager

Από neolaia.gr Team 3 Οκτωβρίου 2014

1236116_629077473780019_1353288321_n

Αν σου αρέσει να αναλαμβάνεις project
Αν το πάθος σου για την οργάνωση το έχεις στην καθημερινότητα σου
Αν ψάχνεις να κάνεις πράξη τις σπουδές σου

Τότε η θέση του Project Manager είναι για εσένα.

Η εμπειρία του Project Management είναι μοναδική και έχει πολλές προκλήσεις. Αναπτύσσει την προσωπικότητα καθώς και το επιχειρηματικό προφίλ ώστε να παραχθούν νοικοκυρεμένα αποτελέσματα. Δίνει την δυνατότητα να κάνεις το όραμα σου για το TEDx University of Piraeus και την πανεπιστημιακή κοινότητα πράξη. Να συμβάλλεις και εσύ στην ανάπτυξη της παιδείας μέσω ενός συνεδρίου που σκοπό έχει τη διάδοση των ιδεών.

Μεγάλο πλεονέκτημα της θέσης είναι ότι στο Project Management υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής των σπουδών. Όλες οι γνώσεις που αποκτώνται στην φοιτητική ζωή, γίνονται πράξη. Η διοργάνωση φέρνει αντιμέτωπο τον Project Manager με την ανάπτυξη και εφαρμογή επιχειρηματικού πλάνου, την διοίκηση του ανθρώπινου παράγοντα, τη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, την εύρεση οικονομικών λύσεων, την ανάπτυξη ενός βιώσιμου συνεδρίου καθώς και την εύρεση στρατηγικής αναγνωρισιμότητας.

Οι δύο παράγοντες, η δυνατότητα να συμβάλλεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και η συλλογή εμπειρικής γνώσης κάνουν την ευθύνη αυτή να αποκτά ουσιαστική σημασία. Όμως το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι άνθρωποι που θα έρθουν να αγκαλιάσουν το έργο και το όραμα και θα συνεργαστούν για την ιδέα σου. Θα σε έχουν ως πρότυπο και ως leader. Με την δική σου συμβολή και προγραμματισμό θα επιτύχετε ως σύνολο, ως ομάδα ένα μοναδικό συνέδριο.
Προθεσμία αιτήσεων μέχρι 10 Οκτωβρίου

Για να δηλώσεις συμμετοχή,ακολούθησε τις οδηγίες της αίτησης.
https://docs.google.com/forms/d/1VnHhjl-HGq3PpiAlMp0IJdnwmepB1pIluaYBDMDjutY/viewform

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι φοιτητής-τρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ