AIESEC : Τα πιο 3 hot προγράμματα Explore αυτού του φθινοπώρου

Nektaria-india

Είσαι να δοκιμάσεις τα όριά σου και να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, ζώντας την εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό μαζί με νέους απ’όλο τον κόσμο;

Πάνω από 170 φοιτητές και νέοι ταξίδεψαν ήδη αυτό το καλοκαίρι στο εξωτερικό για να συνεισφέρουν με τη δράση τους στην ενδυνάμωση άλλων κοινωνιών μέσα από το πρόγραμμα Explore!

Το Explore είναι το εθελοντικό πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό της AIESEC, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου φοιτητών που βρίσκεται σε πάνω από 125 χώρες και έχει ως στόχο την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων και την ενδυνάμωση των νέων.

Τo Explore διαρκεί 6 – 8 εβδομάδες και μπορείς να ασχοληθείς είτε με δημιουργικές δραστηριότητες σε κάποιο σχολείο με στόχο την καλλιέργεια της διαπολιτισμικής κατανόησης ή την ανάπτυξη νέων και μαθητών. Εναλλακτικά, μπορείς να ασχοληθείς σε κάποιο ΜΚΟ, πανεπιστήμιο ή ίδρυμα σε τομείς όπως Marketing, PR, HR, Fundraising, με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Δε χρειάζεται να έχεις κάποια προϋπηρεσία και θα λάβεις εκπαίδευση και υποστήριξη από την AIESEC πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Explore σου. Καθώς θα δουλέψεις στα Αγγλικά, χρειάζεσαι και ένα καλό επίπεδο Αγγλικών. Σε όλα τα προγράμματα παρέχεται η διαμονή και ανάλογα το πρόγραμμα, και το φαγητό.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο 3 πιο hot προγράμματα αυτού του φθινοπώρου;

Θεματική: Ανάπτυξη νέων και Μαθητών

Χώρα: Ρωσία

Πότε ξεκινάει: 15 Νοεμβρίου 2014

Στόχος προγράμματος: Κατανόηση και εξοικείωση των μαθητών με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και ανεκτικότητα σε ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες

Τι θα κάνεις: Θα παραδίδεις μαθήματα, σεμινάρια και workshops πάνω σε φλέγοντα κοινωνικά και ζητήματα με στόχο την εύρεση λύσεων μαζί με τους μαθητές. Θα ασχοληθείς πάνω σε θέματα όπως project management και νεανικές πρωτοβουλίες.

Θεματική: Διαπολιτισμική Κατανόηση

Χώρες: Ουγγαρία, Αίγυπτος, Σερβία

Πότε ξεκινάει: Νοέμβριο

Στόχος προγράμματος: Βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος της Ουγγαρίας μέσα από τη δημιουργική διδασκαλία αγγλικών. Καλλιέργεια ανεκτικότητας και κατανόησης άλλων πολιτισμών.

Τι θα κάνεις: Θα παραδίδεις μαθήματα και θα κάνεις διαδραστικά workshops, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Επίσης, θα κάνεις παρουσιάσεις για την Ελλάδα και θα διδάξεις στους μαθητές βασικά γνώσεις για τον ελληνικό πολιτισμό.

Θεματική: Νεανική Επιχειρηματικότητα

Χώρα: Βραζιλία

Πότε ξεκινάει: Νοέμβριο

Στόχος του προγράμματος: Μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και βελτίωση των δομών ενός Μη Κυβερνητικού Οργανισμού

Τι θα κάνεις: Θα ασχοληθείς με δραστηριότητες όπως Marketing (διαχείριση Social Media , δημιουργία καμπάνιας με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες του ΜΚΟ, πωλήσεις κά) ή δημιουργία και εφαρμογή Business Plan

Μάθε περισσότερα στο explore.aiesec.gr. Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και ζήσε τα δικά σου #impactful_moments!

Εσύ είσαι για Explore?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
2'
70 - 57
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;