5 Πράγματα που μπορείς να απολαύσεις τώρα που το θερμόμετρο πέφτει

5 Πράγματα που μπορείς να απολαύσεις τώρα που το θερμόμετρο πέφτει

Το καλοκαιράκι φεύγει σιγά σιγά και την θέση του έρχεται να πάρει ο χειμώνας. Όσο ο ουρανός μαυρίζει έτοιμος να βρέξει τόσο η διάθεση μας πέφτει. Όμως υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μπορούμε να ευχαριστηθούμε καλύτερα με ένα χειμωνιάτικο καιρό.

1. Αμερικάνικες Σειρές

Τον Σεπτέμβριο κάνουν πρεμιέρα πάρα πολλές Αμερικάνικες σειρές και είμαι σίγουρος πως θα τις αγαπήσετε. Από τις αγαπημένες μου είναι το Sons of Anarchy που ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες. Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουμε επίσης το Person Of interest το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτέμβρη και το Big Bang Theory. Αν σε ενδιαφέρει, δες τις αμερικάνικες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα το χειμώνα του 2014. 

2. Gaming

Όταν βρέχει και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την εξοχή ή μια όμορφη βόλτα στην πόλη τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις με τους φίλους σου για να περάσει όμορφα η ώρα. Μην χάσεις το FIFA 2015  και την “Next generation” εκδοχή του αγαπημένου μας Grand Theft Auto. Αν δεν σε έπεισα μπορείς να δεις 10 παραπάνω λόγους που το Φθινόπωρο είναι φτιαγμένο για videogames.

3. Παιχνίδια με φίλους

Καλά και τα video games αλλά τα επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλου σου μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικά από ότι περιμένεις. Αν πάλι είσαι μόνος σου μπορείς να παίξεις με τις ώρες στο Neolaia Games

4. Σπιτικά ποτά και μαγειρική

Αυτό το μέρος του άρθρου παχαίνει. Μπορείς να φτιάξεις τόσο όμορφα γλυκά και ποτά και να εντυπωσιάσεις την παρέα σου. Συνταγές μαγειρικής, εύκολα και γρήγορα επιδόρπια αλλά και γευστικά cocktails είναι μερικές από τις προτάσεις μου για ένα χειμωνιάτικο βράδυ-απόγευμα.

5. Σινεμά

Ο κινηματογράφος είναι χειμωνιάτικο σπορ κακά τα ψέματα. Πολλές καινούριες ταινίες και blockbusters αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον χειμώνα. Μην χάσετε όλες τις νέες ταινίες, τα τρέιλερ και τις πληροφορίες για τις ταινίες που θα μας καθηλώσουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;