Double Sold Out το course του ALBA και της Socialab

alba

To Professional Diploma in Digital Marketing από το ALBA σε συνεργασία με τη Socialab, είναι το εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς. Οι θέσεις του 4ου κύκλου εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα, που αποφασίστηκε να τρέξει παράλληλα κι άλλος κύκλος μαθημάτων, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Έτσι, 4ος και 5ος κύκλος έκαναν την έναρξή τους 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τον 6ο κύκλο του προγράμματος που θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Το Professional Diploma in Digital Marketing είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς. Στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση από έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στους νέους κύκλους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στελέχη μεγάλων εταιριών, όπως Εθνική Τράπεζα, Vodafone, Samsung, InternetQ κ.ά.

Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει το course, στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Alpha Bank, Pharmaserve – Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, Vodafone, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche Media – Saturn Hellas, Lambrakis Press , Εθνική Τράπεζα, Lexmark , Piaggio κ.ά.

Professional Diploma in Digital Marketing
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.alba.edu.gr/executive/open/Pages/DigitalMarketing.aspx
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
Οικονόμου Βέρα
Course Administrator
Τηλ : 211 8006402
e-mail : dm@socialab.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;