Mediterranean College: Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην ανοιχτή μέρα σπουδών

OPEN DAY 17_09_2014

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή μέρα σπουδών του MediterraneanCollege (OpenDay). Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ενός εκ των 50 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων, του University of Derby. Το University of Derby, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015), βρίσκεται στο TOP50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων, ενώ στις επιστήμες στις ειδικότητες Διοίκησης Επιχειρήσεων, Παιδαγωγικών και Μηχανολογίας, κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα, μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 5μ.μ. στο MediterraneanCollege και οι ενδιαφερόμενοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας. Στις 6μ.μ., αμέσως μετά τον χαιρετισμό του Ακαδημαϊκού Διευθυντή του Κολλεγίου, Δρ. Γιώργου Παπαδάκη, πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στις αίθουσες του Κολεγίου, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκπαιδευτική διαδικασία των Βρετανικών προγραμμάτων του Κολλεγίου.

Στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε εισαγωγικό μάθημα με τίτλο «Παρακινώντας τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις», από τη Σχολή Πληροφορικής οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τις συσκευές Cisco, στο μάθημα με τίτλο «Δρομολόγηση σε δίκτυο με χρήση συσκευών Cisco», η Σχολή Μηχανικών έκανε το ανέφικτο… εφικτό, στο εισαγωγικό μάθημα με τίτλο «Σύνδεση δύο πόλεων. Ο μηχανικός κάνει το ανέφικτο… εφικτό!», η Σχολή Ψυχολογίας μίλησε για τις διαταραχές στο μάθημα με τίτλο «Εγκέφαλος και διαταραχές» ενώ, τέλος, η Σχολή Παιδαγωγικών εισήγαγε τους υποψήφιους φοιτητές στο «Παιδικό Παιχνίδι». Στις 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του MediterraneanCollege και των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του MediterraneanProfessionalStudies. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης, επαγγελματικής ανάπτυξης και αποκατάστασης που παρέχει το Κολλέγιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την παρακολούθηση μαθημάτων γύρω από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα το πρόγραμμα BA (Hons) Business (Marketing) καθώς και το νεο-εισαχθέν πρόγραμμα Χρηματοοικονομικών, BA (Hons) Business (Finance). Ανάλογο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για τη Σχολή Πληροφορικής και το πρόγραμμα BSc (Hons) inComputerScience , τη Σχολή Ψυχολογίας και το BSc (Hons) inAppliedPsychology αλλά και για Σχολή Μηχανικών και το πρόγραμμα BSc (Hons) inMechanicalEngineering. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MediterraneanCollege είναι το μοναδικό Κολλέγιο που προσφέρει Bachelor στην ειδικότητα Μηχανολόγων Μηχανικώνστην Ελλάδα, πέραν της  ειδικότητας των Πολιτικών Μηχανικών, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Derby.

Από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το MBA, το MSc Marketing Management (το εν λόγω πρόγραμμα είναι πρόσφατα ανανεωμένο με έμφαση στα DigitalMedia), MSc Advanced Computer Networks (τo μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στη διαχείριση, στην ασφάλεια των δικτύων αλλά και στα ασύρματα δίκτυα) αλλά και τα MSc in Integrative Counselling and Psychotherapy & MSc in Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy (προγράμματα που δίνουν στους αποφοίτους τη δυνατότητα να εργαστούν επαγγελματικά και ως αυτόνομοι θεραπευτές αλλά και να επιλέξουν ακαδημαϊκή καριέρα). Από τα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του MediterraneanProfessionalStudies το ενδιαφέρον των υποψήφιων φοιτητών στράφηκε στα πιστοποιημένα προγράμματα του Τομέα Συμβουλευτικής, που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στην Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία, σε αυτά του Τομέα Ειδικής Αγωγής, ο οποίος είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας καθώς και σε εκείνα του Τομέα Τουρισμού – Ναυτιλίας, που προσφέρει Executive Diplomas στους δύο σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Το OpenDay του MediterraneanCollege ολοκληρώθηκε στις 8μ.μ. με παράθεση buffet στους παρευρισκόμενους.

MediterraneanCollege:

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779

Email : info@medcollege.edu.gr

Web: www.medcollege.edu.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;