Believe In You: Γνωρίστε το μυαλό σας

gnoriste_to_mualo_sas_seminario

Γιατί με κάποιους ανθρώπους ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή ενώ με κάποιους άλλους η κατανόηση και η επικοινωνία μοιάζει αδύνατη όσο και να προσπαθούμε; Γιατί ένας άνθρωπος είναι συγκρατημένος στη συμπεριφορά του, συνεπής και πειθαρχημένος, ενώ άλλος είναι πιο εκδηλωτικός, αντιπαθεί την τάξη και την πειθαρχία και έχει ανεπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα;

Έρευνες κορυφαίων επιστημόνων έδειξαν ότι ο εγκέφαλος έχει τέσσερις διακριτές και εξειδικευμένες δομές οι οποίες αντιστοιχούν σε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους σκέψης!  Κάθε άνθρωπος, λοιπόν,  έχει αναπτύξει μία προτίμηση προς ορισμένα από τα τέσσερα στιλ σκέψης και αυτή η προτίμηση τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους.

Το πώς επικοινωνούμε, πώς συμπεριφερόμαστε σε ομάδες, πώς αντιμετωπίζουμε διαφορετικούς ανθρώπους, ακόμα και το πώς επιλέγουμε το σύντροφό μας έχει σχέση με το νοητικό προφίλ  μας και την κυριαρχική προτίμηση του μυαλού μας.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «Γνωρίστε το μυαλό σας»  και το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των PublicΣυντάγματος.

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.

Εισηγητές θα είναι ο κος Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και εισηγητής σεμιναρίων “WholeBrain”, εκπαιδευμένος από το Ned Herrmann Institute (USA) και η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τόπος διεξαγωγής: Public Συντάγματος, Αίθουσα εκδηλώσεων, 5ος όροφος – ​Καραγεώργη Σερβίας 1,  Πλατεία Συντάγματος

Ημερομηνία  & ώρες διεξαγωγής:  Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 12:00μ.μ.-15:00μ.μ.

Ώρα προσέλευσης:  11:30 π.μ.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believe_in_you_10

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;