Στο Club 22 θα τραγουδήσουν οι Κιάμος - Χατζίδου - Stan

kratisinow-neolaia

Στον γνωστό νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, το Club 22, θα μας κρατάει συντροφιά τον χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος .Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα μοιραστεί την πίστα μαζί με δύο νέα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, την Ελένη Χατζίδου και τον Stan. Το σχήμα πρόκειται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στα τέλη Νοεμβρίου και μας υπόσχεται μοναδικές βραδιές αστείρευτου γλεντιού, ασταμάτητου χορού και άπλετης διασκέδασης. Κάντε υπομονή, λοιπόν, λίγο καιρό ακόμα, για να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του φετινού χειμώνα.

Το Club 22 μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και στο οποίο συρρέει πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα να είναι κάθε φορά γεμάτο. Από την έναρξη της λειτουργίας του, το 2012, και μετά την πλήρη ανακαίνισή του, έχει συνάψει συνεργασία με τον εξαιρετικά πετυχημένο τραγουδιστή Πάνο Κιάμο, ο οποίος απογειώνει τα πλήθη με τις εμφανίσεις του. Η συνεργασία αυτή έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, τον χειμώνα 2014-2015. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαία η παραμονή του Πάνου Κιάμου στο Club 22 για άλλο ένα χρόνο, καθώς η αναγνωρισιμότητα και η δημοφιλία του καλλιτέχνη, βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον χώρο στον οποίον στεγάζεται το Club 22 βρίσκονταν παλαιότερα τεράστιας φήμης clubs, τα οποία δέσποζαν με την παρουσία τους στην νυχτερινή Αθήνα και μάζευαν όλη την αφρόκρεμα της πόλης. Οι παλαιότεροι, σίγουρα, θυμούνται τα clubs La Mamounia και Prime, στα οποία επικρατούσε το αδιαχώρητο και ο κόσμος λικνιζόταν αδιάκοπα στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης, στον συγκεκριμένο χώρο είχαν πραγματοποιηθεί και αρκετές συναυλίες, οι οποίες μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Από το 2012 ήρθε για να μείνει το Club 22, παίρνοντας την μορφή μιας νυχτερινής πίστας υψηλών προδιαγραφών και με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο ελληνικό τραγούδι και έχουν αποδείξει την αξία τους. Στην πολύχρονη μουσική του πορεία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του, έχοντας ερμηνεύσει κορυφαίες επιτυχίες, ενώ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ξεχαστούν οι μεγαλειώδεις του εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του νεανικού κοινού, το οποίο σύσσωμο τον ακολουθεί και τον εμπιστεύεται. Στις εμφανίσεις του, δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, δένεται με το κοινό και του δημιουργεί την αίσθηση της απόλυτης ευχαρίστησης με το άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που κάνει.

Το πάθος του για την μουσική, η αγάπη του για το τραγούδι και ο επαγγελματισμός που διέπει τον Πάνο Κιάμο, τον έχουν ωθήσει σε μια ανοδική πορεία, η οποία δύσκολα μπορεί να υπερκεραστεί. Η ικανότητα του στο να κρατάει σε εγρήγορση και ζωντάνια το κοινό και να του ανεβάζει το κέφι και την διάθεση , τον έχουν οδηγήσει στο σημείο να μπορεί να κρατάει μόνος του μεγάλο μέρος του μουσικού προγράμματος. Κάτι που το έχει αποδείξει αρκετές φορές, κυριαρχώντας στα μπουζούκια Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Club 22 τα τελευταία χρόνια, καθώς εκεί πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του. Η σεζόν 2012-2013 τον βρήκε μαζί με τους Going Through, ενώ η σεζόν 2013-2014 με τους Vegas. Τον χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθεια της Ελένης Χατζίδου και του Stan και όλοι μαζί σχεδιάζουν να κάνουν ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους θαμώνες του Club 22.

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το “Fame Story” και σιγά σιγά αναρριχήθηκε, πραγματοποιώντας συνεργασίες με δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και εμφανίσεις σε γνωστά νυχτερινά κέντρα. Τελευταία, την είδαμε στο Frangelico με τους Χολίδη και Μενιδιάτη, ενώ την περσινή χρονιά βρισκόταν στο Ποσειδώνιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αποκορύφωμα στην καριέρα της, στάθηκε η συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη και οι περιοδείες που έκαναν από κοινού όταν το όνομα του τελευταίου άρχισε να παίζει παντού. Λίγο καιρό μετά, της έγραψε και το πρώτο της single με τίτλο «Χειρότερη», το οποίο κυκλοφόρησε και έγινε τρομερή επιτυχία.

Ο Stan είναι από τα φρέσκα ονόματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής και ειδικεύεται στο rnb/hip hop τραγούδι. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο την τελευταία πενταετία, ενώ έχει κλέψει την παράσταση με τα τραγούδια του, τα οποία γνώρισαν απίστευτη εμπορική επιτυχία και αγκαλιάστηκαν από το κοινό . Η περσινές του εμφανίσεις στο Teatro με Πάολα, Παντελίδη και Τάμτα  όπως όλα δείχνουν είναι η αρχή μια μεγάλης καριέρας στο χώρο του τραγουδιού.

Η διεύθυνση του Club 22 είναι Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22. Η είσοδος με ποτό είναι 10 ευρώ Πέμπτη και 15 Ευρώ Παρασκευή/Σάββατο.Στο κέντρο υπάρχουν φοιτητικές προσφορές για την νεολαία και τους φοιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;