CU ONSTAGE - Reworks Edition

CU ONSTAGE Reworks Edition

Το τρίτο live του CU ONSTAGE είναι γεγονός και αυτή τη φορά φιλοξενείται στη σκηνή του Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Νικητής του 3ου CU ONSTAGE αναδείχτηκε ο dj MAGEO, ο οποίος θα ανοίξει με το deep house και tech dj set του, το Reworks Warehouse CUStage.

Το CU, υποστηρίζοντας το Reworks Festival, το οποίο κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και αναμένεται να είναι πιο δυνατό από ποτέ, δίνει την ευκαιρία στον νικητή του διαγωνισμού CU ONSTAGE, να εμφανιστεί σε ένα από τα πιο πετυχημένα φεστιβάλ της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως και να παίξει δίπλα σε καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση.

Κατά τη διάρκεια του Reworks Festival, πέρα από τα μουσικά happenings, στους χώρους του φεστιβάλ θα βρίσκεται όλες τις ημέρες και το CU pop up t-shirt bike, στο οποίο θα τυπώνονται εντελώς δωρεάν t-shirts με στάμπες και σχέδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το 10ο Reworks Festival.

Το CU όμως, εκτός από τους νέους μουσικούς και το φεστιβάλ, στηρίζει και την επιθυμία όσων θέλουν να βρεθούν στο Reworks. Μπαίνοντας στο facebook.com/VodafoneCU, και κάνοντας tag έναν φίλο τους σε comment στο post του διαγωνισμού, παίρνουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει με δώρο 15 διπλές προσκλήσεις. O διαγωνισμός έχει διάρκεια μέχρι 14 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα του CU στο facebook.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό CU ONSTAGE, υποβολές συμμετοχών & ημερομηνίες των συναυλιών: www.vodafonecu.gr/cu-onstage.
Περισσότερες πληροφορίες για το Reworks Festival: www.reworks.gr

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;