2ο MC Employability Fair 2014: Στις 23 Σεπτεμβρίου έχεις ραντεβού με την αγορά εργασίας

Από gmpardakis 3 Σεπτεμβρίου 2014

POSTER EMPLOYABILITY FAIR (1)

37 εταιρείες – εκθέτες σε περιμένουν την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, όπου το Mediterranean College διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Έκθεση Απασχολησιμότητας – “MCEmployabilityFair.

Εταιρίες που θα προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, εξειδικευμένα δωρεάν σεμινάρια για την απασχολησιμότητα, συμβουλευτική καριέρας, καθώς και ένας διαγωνισμός υποτροφιών σπουδών σε περιμένουν. Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί, επίσης, ένα CVCenter, όπου θα παρέχονται συμβουλές για τη δημιουργία ελκυστικών βιογραφικών και θα συλλέγονται τα βιογραφικά των επισκεπτών, με στόχο την παράδοσή τους προς αξιολόγηση από τις εταιρείες – εκθέτες, που μπορεί να αποτελέσουν τους μελλοντικούς εργοδότες τους.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, θα είναι ανοιχτή στο κοινό (είσοδος δωρεάν) από τις11:00 έως τις 20:00 και αναμένεται να προσελκύσει και αυτή τη χρονιά χιλιάδες επισκέπτες. Ο θεσμός στοχεύει στο να φέρει σε επαφή τους νέους με δυνητικούς εργοδότες, κατά τη διάρκεια των ημερών καριέρας, και επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται ώστε να γίνουν πιο «απασχολήσιμοι».

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του MediterraneanCollege και αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ανέργους και Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

2η Έκθεση Απασχολησιμότητας- “MCEmployabilityFair”.

Στις 23 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό:Hewlett-Packard, EsteeLauder, TUIHellas, Mediatel, Public, Plaisio, MAKROCash & Carry, MediaSaturn ΕΛΛΑΣ, Aluminco, ManpowerGroup, Εθνική Ασφαλιστική, Famar, Adecco, GrantThornton, InternationalLife, APIVITA, ISONPsychometrica, Skywalker.gr, MyFutureCareer, ΕΛΕΠΑ, InGroup, OptimalBusinessAction, CrèmedelaCrème, IANOS, QControl, LogisticsWay, ΕΑΒ, TactHellas, 360 Connect, KSMHumanResources, ΑΚΤΙΟΣ, SmartCoffeeCompany, Techlab & Partners, EqualSociety,Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Αγκαλιά.

ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙ;

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας 11:00 – 20:00

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, [email protected], www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ