Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Από neolaia.gr Team 28 Αυγούστου 2014

image001

Η Θετική Ενέργεια είναι ΕΔΩ!

μαζί με τους:Κωνσταντίνο Αργυρό, Κώστα Μαρτάκη, Μηδενιστή, Ελένη Φουρέιρα,Boys + Noise, Demy & Μέλισσες!

SPECIAL GUESTS:

Γιώργος Σαμπάνης, Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα, Stan και οι Stavento

Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς

Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας παρασύρει για άλλη μια χρονιά στο πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι και μας γεμίζει με Θετική Ενέργεια ! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας , ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμόςπου διοργανώνει η AmitaMotion και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, επανέρχεται δυναμικά για 9η χρονιά στις 12 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00, γιανα μας χαρίσει μοναδικές θετικές στιγμές αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία που όλοι θέλουμε να ζήσουμε από κοντά.

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys + Noise, Demy και Μέλισσες, μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό υπερθέαμα. Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, η AmitaMotion παρουσιάζει πολλές εκπλήξεις και τις πιο δυναμικές guest εμφανίσεις, με τους Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και τους Stavento, που θα μας ξεσηκώσουν με τις μοναδικές επιτυχίες τους! Παράλληλα οι Ήβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Μike, Oge, RiskyKidd, Toquel και ο Dj Pitsi που θα βρίσκεται στο positivebooth, θα κρατήσουν αμείωτη την διάθεση μας και θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό θετικό μουσικό αποτύπωμα μέσα από ιδιαίτερα ανατρεπτικές συνεργασίες. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους νέους που αγαπούν τη μουσική.

Και μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της AmitaMotion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας AmitaMotion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η AmitaMotion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας AmitaMotion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης, η AmitaMotion, για έβδομη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

AmitaMotion, Η Θετική Ενέργεια είναι εδώ!

Join us on

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter: www.twitter.com/amitamotion

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr

Δελτίο Τύπου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ