Έσπασε κάθε ρεκόρ η μεταγραφή Μανωλά στη Ρόμα!

manolas

Στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν 15 εκατ. ευρώ και ο 23χρονος διεθνής στόπερ θα εισπράξει 6 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο.

Ο ιταλικός σύλλογος είχε ενδιαφερθεί από τις αρχές του καλοκαιριού για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μανωλά, ωστόσο θεώρησε ότι η τιμή που είχε θέσει ο Ολυμπιακός (14-15 εκατ. ευρώ) ήταν πάνω από την αξία του. Και να πως τα έφερε η τύχη, και οι Ρωμαίοι αναζήτησαν τις τελευταίες ημέρες τον διάδοχο του κεντρικού αμυντικού Μεχντί Μπενάτια ο οποίος πιθανότατα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου. Στο παιχνίδι απόκτησης του μαροκινού σέντερ μπακ είχε μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η προσφορά της Ρόμα έφθασε στο ποσό των 14 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι υπεύθυνοι του πειραϊκού συλλόγου διαπιστώνοντας την ανάγκη της Ρόμα για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού απαίτησαν 15 εκατ. ευρώ. Από πλευράς Ολυμπιακού λέγεται ότι τελικά η μεταγραφή έκλεισε πάνω από 15 εκατ. ευρώ, κάνοντας το ρεκόρ πώλησης έλληνα ποδοσφαιριστή. Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μήτρογλου είχε πωληθεί στη Φούλαμ με 15,1 εκατ. ευρώ και την περασμένη Παρασκευή ο Ανδρέας Σάμαρης στη Μπενφίκα έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Οι Τζιαλορόσι είχαν τσεκάρει τον Μανωλά την προηγούμενη σεζόν σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματος και ο τεχνικός Ρούντι Γκαρσία τον είχε πρώτο στη λίστα του ύστερα από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Μανωλάς πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της Ρόμα και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τη Φιορεντίνα το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;