Διδακτορικό πρόγραμμα στη σοκολάτα από το Τμήμα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Cambridge!

Σοκολάτα κατά του...βήχα!

Είσαι λάτρης της σοκολάτας σε σημείο που θα σε έψηνε να σπουδάσεις πάνω σε αυτήν;

Διδακτορικό πρόγραμμα στην σοκολάτα προσφέρει το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Cambridge.

Ο στόχος μάλιστα του συγκεκριμένου διδακτορικού προγράμματος είναι να βρεθεί πώς γίνεται να μη λιώσει η σοκολάτα σε θερμά κλίματα, ενώ η περιγραφή αναφέρει ότι στόχος της έρευνας είναι «η διερεύνηση των παραγόντων που επιτρέπουν τη σοκολάτα, η οποία έχει σημείο τήξεως κοντά σε εκείνη του ανθρώπινου σώματος, να παραμείνει σε στερεή κατάσταση, διατηρώντας τις ιδιότητες που ζητούν οι καταναλωτές όταν αποθηκεύεται και πωλείται σε θερμά κλίματα».

Το Πανεπιστήμιο τονίζει ότι η έρευνα βασίζεται κυρίως σε πειράματα, αλλά απαιτούνται καλές μαθηματικές γνώσεις.

Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.

Για εσάς που μπορεί να ενδιαφέρεστε για το ιδιαίτερο διδακτορικό πρόγραμμα δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.jobs.cam.ac.uk/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;