To neolaia.gr μαζί με το cosmotebooks.gr χαρίζουν σε 5 τυχερούς το eBook

image004

Το neolaia.gr σε συνεργασία με το cosmotebooks.gr σας φέρνουν κοντά με τα eBooks και δίνουν την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να αποκτήσουν το eBook «Άσωτοι έρωτες», του Χρήστου Ναούμ, εκδόσεις Καστανιώτη:

“Άσωτοι έρωτες”, του Χρήστου Ναούμ, εκδόσεις Καστανιώτη

Ένα επείγον τηλεφώνημα στον υπουργό Πολιτισμού Βρασίδα Μπουρμά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση: η σύζυγός του Νάντια, γνωστή ψυχίατρος των Αθηνών, έχει απαχθεί. Ο γιος του Αιμίλιος, ένας όμορφος, αργόσχολος νέος, επιδίδεται αμέσως σε εναγώνια αναζήτηση, αλλά τον ερωτεύεται ο υπαστυνόμος που αναμειγνύεται στην έρευνα. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο έπειτα από μία καταδίωξη, έναν χωρισμό και πολλές άλλες συνωμοσίες της μοίρας.

Η τραγελαφική ιστορία ενός σύγχρονου εθνοπατέρα, που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων στην εποχή της κρίσης.

Πάρε μέρος τώρα στον διαγωνισμό μας και γίνε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν το eBook.
Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέσω punchtab, οπότε όσο περισσότερα tasks ολοκληρώσεις, τόσες περισσότερες οι συμμετοχές σου στην κλήρωση!

To COSMOTEBooks.gr, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν το αγαπημένο τους βιβλίο, αφού είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, με πάνω από 1.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks. Μπορεί κανείς να βρει μια πλούσια συλλογή βιβλίων από Λογοτεχνικά και Δοκίμια μέχρι εκπαιδευτικά, εφαρμοσμένων επιστημών, παιδικά και πολλά άλλα. Τέλος, μέσα από συνεργασία με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους εξασφαλίζονται όλα τα best seller, αποκλειστικότητες και απίθανες προσφορές.

Μπαίνοντας στο CosmoteBooks.gr, από τον browser στον η/υ ή στο κινητό, μπορείς από όπου κι αν βρίσκεσαι, να αγοράσεις εύκολα, γρήγορα και σε απίστευτα χαμηλές τιμές ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία από όλους τους Έλληνες και ξένους εκδότες.

Tέλος το COSMOTEBooks.gr δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει αποστολή σε διεύθυνση της επιλογής του ή να παραλάβει από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

CosmoteBooks_logo 80x80 new (2)_Page_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
9'
59 - 48
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
6'
63 - 76
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;