Το Deliveras.gr καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών με αποκλειστικές προσφορές

Από gmpardakis 25 Ιουλίου 2014

636x363-deliveras-dark-new

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες έχουν πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές, αφού μπορούν να συγκεντρώσουν και να παρουσιάσουν μια πληθώρα προσφορών, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες σε κάθε χρήστη. Βασιζόμενο στην ευκολία που παρέχει το online delivery φαγητού, η ιστοσελίδα deliveras.gr βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με αποκλειστικές προσφορές.

Τα προτερήματα της πλατφόρμας του deliveras.gr, ειδικά για την οικονομικά δύσκολη εποχή που διανύουμε, έχουν άμεσα θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι μας. Έχοντας συγκεντρώσει αποκλειστικές προσφορές από όλες τις συνεργαζόμενες μεγάλες αλυσίδες φαγητού, αλλά και από τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα, η ιστοσελίδα συνδυάζει την οικονομία με την πληθώρα προσφορών.

Ο καταναλωτής δεν χρειάζεται πια να σπαταλά χρόνο για να ψάχνει την ιδανική προσφορά σε πολλαπλά μενού, ή σε πολλά site. Όλα βρίσκονται συνοπτικά και λεπτομερώς στην κεντρική σελίδα του deliveras.gr και λύνουν τα χέρια όλων. Ο απόλυτος προορισμός online delivery της Ελλάδας προσφέρει κέρδος στον πελάτη, που φτάνει μέχρι και 60% από τις αρχικές τιμές, με αποκλειστικές προσφορές από domino’s, pizza hut, pizza fan, crepa-crepa, benvenuto, china wok time, l’artigiano αλλά και από τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα. Ενώ τις συνδυάζει με ένα γρήγορο, αξιόπιστο και εύχρηστο σύστημα παραγγελιών, αποδεικνύοντας πως η πλατφόρμα του deliveras.gr είναι ο απόλυτος προορισμός κάθε καταναλωτή που αναζητά delivery με σημαντικά οικονομικά και χρονικά προνόμια.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ