Η πλατφόρμα της ιστοσελίδας deliveras.gr υπερτερεί καινοτόμα

636x363-deliveras-white

Ονομάζεται Deliveras.gr και είναι το καλύτερο, εξυπνότερο και ευκολότερο στη χρήση, online delivery φαγητού στην Ελλάδα.

Η τεχνολογική ανάπτυξη που έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες, εξαπλώθηκε παγκοσμίως με τη χρήση του διαδικτύου. Τώρα πια βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι online υπηρεσίες είναι τις περισσότερες φορές ανώτερες από τον «παραδοσιακό» ανταγωνισμό.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της μοντέρνας κοινωνίας, η πλατφόρμα του deliveras.gr βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εγχώριες τεχνολογικές εξελίξεις.

Χωρίς να χρειάζονται τηλέφωνα ή μενού και με απλή σύνδεση στο διαδίκτυο, ο κάθε χρήστης έχει στα χέρια του πάνω από 1000 μαγαζιά για να διαλέξει και να παραγγείλει. Με αυτό τον τρόπο η διαδραστικότητα και η αμεσότητα της κατά κόρον, μέχρι σήμερα, τηλεφωνικής δραστηριότητας, γίνεται γρήγορα, εύκολα και προπάντων οικονομικά.

Το deliveras.gr δεν σταματάει όμως εκεί. Η ιστοσελίδα έρχεται σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο Application για smartphones, μέσω του οποίου οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να παραγγείλει οτιδήποτε θελήσει, από οπουδήποτε και εάν βρίσκεται! Εύκολο στη χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω 3G, 4G, ή Wi-Fi και ο κάθε χρήστης από τον καναπέ του ή ακόμα και… από τον δρόμο προς το σπίτι, μπορεί να παραγγείλει ό,τι τραβάει η όρεξή του. Η διαδραστικότητα αυτή φέρνει το deliveras.gr στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και το εναποθέτει στο χέρι του κάθε καταναλωτή.

Όλα αυτά που μας λύνουν τα χέρια δεν είναι “μαγικά”. Το deliveras.gr έχει προχωρήσει σε μια πρωτόγνωρη, για τα Ελληνικά δεδομένα, καμπάνια συνεργασιών μέσω του λεγόμενου “b2b”, δηλαδή business – to – business. Πρόκειται για μια παράλληλη πλατφόρμα που “τρέχει” πίσω από το deliveras.gr και προϋπάρχει σε όλα τα καταστήματα, μέσα από την οποία γίνεται η λήψη και διαχείριση των παραγγελιών κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς λάθη, χωρίς τηλέφωνα. Γρήγορα και απλά.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας είναι στο χέρι σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του deliveras.gr ή να κατεβάσετε την εφαρμογή και… καλή σας όρεξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;