Η Σχολή Καλών Τεχνών αναζητά... χορεύτριες!

askt1

Η Σχολή Καλών Τεχνών καλεί σε ακρόαση νεαρές χορεύτριες ηλικίας 22 έως 35 ετών που έχουν σημαντική χορευτική εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο στο πλαίσιο υλοποίησης δύο παραστάσεων της μουσικοθεατρικής παράστασης (όπερα) «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» (Υποέργο 1) που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η προκήρυξη της ΣΚΤ αναφέρει:

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προτίθεται να συνάψει σύμβαση ανάθεσης έργου με τέσσερις (4) άρρενες χορευτές στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», MIS 474631, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ», Άξονας Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής», Κωδικός Θεματικής Προτεραιότητας 60 – Συνδρομή στην Βελτίωση Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Κωδικός Πρόσκλησης: ΕΥΤΟΠ 12 το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και καλεί για ακρόαση άρρενες χορευτές ηλικίας 22-35 ετών με σημαντική χορευτική εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο στο πλαίσιο υλοποίησης δύο παραστάσεων της μουσικοθεατρικής παράστασης (όπερα) «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» (Υποέργο 1) που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η διεξαγωγή της ακρόασης θα γίνει στο Ωδείο Αθηνών, Αίθουσα Μπαλέτου, Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19 και Ρηγίλλης, 106 75 Αθήνα, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 και ώρες από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ..

Αντικείμενο του έργου: Εκτέλεση και ερμηνεία χορογραφίας και αυτοσχεδιασμών στο πλαίσιο υλοποίησης και καλλιτεχνικής υποστήριξης της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» (Υποέργο 1) Παραδοτέα: Εκτέλεση και ερμηνεία χορογραφίας και αυτοσχεδιασμών

Παραδοτέα: Εκτέλεση και ερμηνεία χορογραφίας και αυτοσχεδιασμών

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

Οι ανάδοχοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και να διαθέτουν δικά τους φορολογικά στοιχεία.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει εγκαίρως και πάντως πριν την υπογραφή της σύμβασης να προσκομίσουν στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την οικεία Δ.Ο.Υ.

Οι ανάδοχοι θα πρέπει, επίσης, να έχουν τη δυνατότητα παρουσίας στους χώρους κατά τις ημέρες και ώρες (πρωινές ή/και απογευματινές) που θα υποδείξει ο σκηνοθέτης ή/και ο χορογράφος της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ».

Θέσεις (4): τέσσερις (4) άρρενες χορευτές

Απαιτούμενα προσόντα: Εμπειρία στο κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο και το φλαμένγκο.

Περίοδος απασχόλησης: Από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και έως την 25/09/2014.

Ποσό: Για έκαστο χορευτή 500€ πλέον ΦΠΑ.

Δικαιολογητικά

•    Αίτηση (χορηγείται από τον ΕΛΚΕ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ).

•    Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα.

•    Δύο πρόσφατες καλλιτεχνικές φωτογραφίες

•    Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών από Σχολή χορού.

•    Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας ή/και συστατικές επιστολές.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία της Επιτροπής Αξιολόγησης την ημερομηνία της ακροάσεως την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 και ώρες από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Όσοι εκ των υποψηφίων δεν προσκομίσουν το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της προθεσμίας που τίθεται με την παρούσα πρόσκληση τίθενται εκτός της διαδικασίας αξιολόγησης.

Η παρούσα πρόσκληση δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα της ΑΣΚΤ (www.asfa.gr)

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

Οι πίνακες απορριφθέντων και επιτυχόντων υποψηφίων θα ανακοινωθούν/αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΑΣΚΤ και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων. Η ένσταση θα πρέπει να κατατεθεί εγγράφως στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας ΑΣΚΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
68 - 61
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;