Bolivar Beach Bar: Οι ξανθές Καναδές Blond:ish έρχονται την Παρασκευή 18 Ιουλίου

1280+ß1600

 

Παρασκευή 18 Ιουλίου, οι ξανθές Καναδές Blond:ish έρχονται στο Bolivar Beach Bar για ένα μοναδικό dj-set και φέρνουν στον Άλιμο τον geek-chic αέρα τους, έτοιμες να μεταδώσουν το ερεθιστικό vibe τους για ατέλειωτο χορό!

Μαζί τους θα είναι ο CJ Jeff ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα.

Blond:ish

Με ορμητήριο το Μόντρεαλ και τωρινή τους βάση το Λονδίνο, το δίδυμο Anstascia και Vivie-Ann παρουσιάζουν στον κόσμο το `παιδί τους` αποδεικνύοντας ότι στην μουσική τους δεν χωράνε στερεότυπα. Βασισμένες στις εκλεπτυσμένες επιλογές τους όσον και στην τεχνική τους οι Blond:ish δεν ενθουσίασαν μόνο το κοινό με τις εμφανίσεις τους αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρίες που κυκλοφορούν.
Βασικό στοιχείο της μουσικής των Blond:ish είναι το οργανικό και πολυδιάστατο taste το οποίο χαρακτηρίζει τις παραγωγές και τις εμφανίσεις τους, με κύρια επιρροή το κίνημα των 60ς πράγμα το οποίο είναι εμφανέστατο στις τελευταίες τους παραγωγές σε Kompakt, Noir Music, NM2, Get Physical. Πρόσφατο release “Lovers In Limbo” έγινε Νο1 στα essential selection στο BBC radio1 του παραγωγού Pete Tong.
http://www.facebook.com/blondish

CJ Jeff

Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους DJ στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος Clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους DJ του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον Clubs, όπως +Soda και U-matic. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του Label του Rhythmetic.
www.facebook.com/CjJeffRhythmetic
www.youtube.com/watch?v=4Mwg7HtsnAE

DOORS OPEN 21:00 Η.R.S.

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;