Η συναυλία της Lady Gaga με μεγάλο χορηγό την COSMOTE

LadyGaga_Artpopconcert_poster

 

Στις 19 Σεπτεμβρίου η Lady Gaga έχει δώσει το ραντεβού της με το κοινό της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α), και η COSMOTE ως μεγάλος χορηγός επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους συνδρομητές της, στηρίζοντας για άλλη μια χρονιά τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στη χώρα μας.

Η διασημότερη ποπ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball» για μια μοναδική συναυλία όπου θα παρουσιάσει το πολλαπλά πλατινένιο νέο άλμπουμ της ARTROP.

«Τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στην Ελλάδα έχουν τα τελευταία χρόνια έναν σταθερό υποστηρικτή, την COSMOTE. Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις σημαντικότερες μουσικές επιλογές στους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Επικοινωνίας Μάρκετινγκ & Ε-Business Ομίλου ΟΤΕ.

Και σε αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός, ο καλλιτέχνης που θα ανοίξει τη συναυλία της Lady Gaga, θα προκύψει μέσα από το Jumping Fish της COSMOTE, της μουσικής πλατφόρμας που αναδεικνύει νέους καλλιτέχνες. Ο σχετικός διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει στο www.jumpingfish.gr. Δεν είναι η πρώτη φορά που η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, ανοίγοντας τις συναυλίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής, καθώς στο παρελθόν ο διαγωνισμός του Jumping Fish χάρισε μια θέση στη σκηνή στους Brothers in Plugs πριν τους Bon Jovi, στους Sunny Side Of The Razor πριν τους Red Hot Chili Peppers και στους Space Blanket πριν τους Depeche Mode.

Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το www.lavris.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;