Durex Loveville: Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές

best results posts loveville 3

Την πρώτη θέση και με διαφορά καταλαμβάνει μέχρι στιγμής η Ελλάδα στον διαγωνισμό Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και στόχο έχει να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν το Ηράκλειο της Κρήτης πρώτο στο σεξ, με βάση τις πωλήσεις προφυλακτικών ανά κάτοικο (ανεξαρτήτως brand), ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Λευκωσία, η Αθήνα και το Βουκουρέστι στην 5η θέση.

Ο διαγωνισμός της Durex που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σεξ, Loveville 2014. Οι Έλληνες επιλέγουν το ασφαλές σεξ και η Durex καλεί όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ για το 2014!

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή! Ο διαγωνισμός Durex Loveville καταγράφει τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand και ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του διαγωνισμού μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.(www.facebook.com/DurexGreece).

H καταγραφή των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του διαγωνισμού και βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσει την πόλη σας να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια στο σεξ. Η πόλη θα ανακηρυχθεί Loveville 2014 με βάση τις κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών, ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε πόλης.

Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε την πόλη σας και δεν έχετε ταίρι, η Durex είναι εδώ. Στη Loveville εφαρμογή στο facebook μπορείτε να πάρετε μέρος στο chat&hook up, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στην περιοχή σας και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Να μην ξεχνιόμαστε! Έχετε βάλει ήδη στοίχημα; Μήπως το έχετε ξανασκεφτεί μετά τα αποτελέσματα του 1ου μήνα; Βάλτε στοίχημα στο ποια πόλη θα κερδίσει το τίτλο Loveville και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στη νικήτρια πόλη για το αποκλειστικό Durex Party και άλλα πολλά Durex δώρα. https://apps.facebook.com/durexloveville-gr/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts

Ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά και μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε κάνοντας ακόμα περισσότερο ασφαλές σεξ! Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά Durex και το καλοκαίρι και χαρίστε στην πόλη σας τον τίτλο Durex Loveville 2014 και ένα μοναδικό πάρτι!

ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ LOVEVILLE 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Durex στο Facebook: www.facebook.com/DurexGreece και στο www.durexloveville.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
8'
40 - 34
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;