Believe in You: Η γλώσσα του σώματος-Ξέρετε να διαβάζετε τα σημάδια;

DSC_0203

Λένε πως πάνω από το 70 % της επικοινωνίας είναι μη λεκτική! Η γλώσσα του σώματος, λοιπόν, και τα μυστικά της ήταν το θέμα του 12ου δωρεάν σεμιναρίου της δράσης Believe In You το οποίο και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Τι σημαίνει όταν ένα ζευγάρι ακουμπάει τους ώμους του; Πότε ένα χαμόγελο είναι γνήσιο; Πώς μπορούμε να διακρίνουμε τα συναισθήματα του συνομιλητή μας ακόμα κι όταν δεν εκφράζεται; Απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις ανέλαβε να δώσει η εισηγήτρια κα. Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας!

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε γι’ άλλη μια φορά στο Public Συντάγματος και ήταν ανοιχτό στο ευρύ κοινό. Με τις συνολικές συμμετοχές να ξεπερνούν τις 400, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών γέμισαν την αίθουσα έτοιμοι για νέες γνώσεις! Η ενεργή παρουσία, η θετική ενέργεια και η διάθεση τους διατηρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου το οποίο ήταν βασισμένο στα βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός «Πώς να κατακτήσεις τα μυστικά της γλώσσας του σώματος» και « Πώς να μαγνητίζεις τους άλλους»

Μερικά από τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν:

«Η κα Ξυραφά είναι εξαιρετική ομιλήτρια και πρόθυμη να δώσει βήμα στους συμμετέχοντες/ παριστάμενους του σεμιναρίου.»

«Το σεμινάριο μου άρεσε πάρα πολύ. Η κυρία Ξυραφά ήταν άψογη εισηγήτρια, με πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα και ενέργεια που σε κρατάει σε εγρήγορση και δεν σε κάνει να βαριέσαι. Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο.»

«Συγχαρητήρια για τα σεμινάρια που διοργανώνετε μακάρι να το έκαναν και άλλοι τα έχουμε ανάγκη είναι πολύ χρήσιμα και σημαντικά για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη ,επίσης είναι ένας τρόπος να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ»

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται 
μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως 
Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

 Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;