Ο ηγέτης της Β. Κορέας τα'χει πάρει με τη νέα κωμωδία εις βάρος του

Η νέα ταινία “The Interview” με τους Σεθ Ρόγκεν και Tζέιμς Φράνκο, έχει ως θέμα τη δολοφονία του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Πιο συγκεκριμένα, στην ταινία οι δύο ηθοποιοί υποδύονται δύο δημοσιογράφους της τηλεόρασης στους οποίους η CIA έχει αναθέσει να δολοφονήσουν τον Κιμ Γιονγκ-Ουν (Ράνταλ Παρκ).

Έτσι, σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, είναι έξω φρενών το βορειοκορεατικό καθεστώς με χολιγουντιανή κωμωδία που διακωμωδεί τον ηγέτη της χώρας και πρόκειται να προβληθεί το φθινόπωρο.

Μάλιστα, το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως εκπρόσωπος της βορειοκορεατικής διπλωματίας τόνισε πως η ταινία δεν είναι τίποτα άλλο από «τρομοκρατική ενέργεια» για την οποια θα υπάρξουν «σκληρά αντίποινα».

Επίσης, το καθεστώς χαρακτηρίζει τους σκηνοθέτες γκάνγκστερς και ζητεί την απαγόρευση προβολής της, ενώ από την άλλη, στο τρέιλερ της ταινίας, ένας πράκτορας της CIA χαρακτηρίζει τη Βόρειο Κορέα ως την «πιο επικίνδυνη χώρα παγκοσμίως».

«Η παραγωγή και η προβολή του φιλμ που σκηνοθετεί μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ηγέτη μας συνιστούν τρομοκρατική ενέργεια και πράξη πολέμου που είναι απολύτως ανεπίτρεπτες», σημειώνει το βορειοκορεατικό πρακτορείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;