Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς: Tα στερεότυπα της ζωής στο εξωτερικό

Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς είναι ένα alternate reality narrative και διαδραματίζεται online με διαφορετικά μέσα (μουσική, βίντεο, κείμενο) και πολλαπλές σελίδες (site, facebook, twitter). Είναι η ιστορία μιας εικονικής τηλεοπτικής σειράς και της δημιουργίας της.Το εγχείρημα σατιρίζει με τρυφερότητα τα στερεότυπα για τη ζωή στο εξωτερικό.

Πόσοι το δουλεύουν;
Πολλοί. Η λίστα (http://www.pikro-tsai.gr/backstage/?page_id=221) ανανεώνεται συνεχώς. Ο καθένας βάζει αυτό που θέλει. Όχι όμως όπως και όποτε θέλει γιατί Το Πικρό Τσάι πρέπει να συνεχίζεται πάνω σε μία – χαλαρή μεν, υπαρκτή δε – γραμμή. Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε αν στείλετε μήνυμα εδώ (http://www.pikro-tsai.gr/xenitia/volunteers/)

Από πού ξεκίνησε η ιδέα;
Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς γεννήθηκε ως ιδέα μέσα από το blog της Σοφίας Γκιούσου. (http://www.digital-era.org/blog) Κατόπιν της μακροχρόνιας διαμονής της στο εξωτερικό και αρκετών αναρτήσεων για τη μετακίνηση στη Βρετανία, είδε και άκουσε αρκετά στερεότυπα και θεώρησε ότι η κατάρριψη τους χρειάζεται πάνω από όλα χιούμορ, καλή διάθεση και δημιουργία.

Είναι πραγματική τηλεοπτική σειρά;
Όχι. Είναι ένα πραγματικό narrative που διαδραματίζεται online χρησιμοποιώντας πολλαπλά μέσα.

Ποιος χρηματοδοτεί Το Πικρό Τσάι;
Δεν υπάρχει χρηματοδότης με την παραδοσιακή έννοια. Όσοι το φτιάχνουν βάζουν τη δουλειά τους, την εμπειρία τους, τη γνώση τους και ό,τι τεχνικό υλικό διαθέτουν ήδη.

http://www.pikro-tsai.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;