Beach Volley League: Οι νικητές στις κατηγορίες μεικτού open και μεικτό ερασιτεχνών

geka-georgakopoulos-livaditaki-anastasakis-meikto-open

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEIKTOΥ OPEN

Γεωργακόπουλος, Γκέκα το χρυσό μετάλλιο στο open μεικτό του Beach Volley League 2014 

Ο Νεκτάριος Γεωργακόπουλος Νεκτάριος και η Πανδώρα Γκέκα της ΑΘΛΕΣΗΣ Ηρακλείου που σπουδάζει στα Χανιά κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία open μεικτού στο Beach Volley League που γίνεται στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Στον τελικό οι Γεωργακόπουλος / Γκέκα νίκησαν τους Αναστασάκης Δημήτρης / Λειβαδιτάκη Ελένα με 2-1 (15-10, 13-15, 11-07). Μεγάλες μάχες έγιναν στους ημιτελικούς όπου οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Γκέκα Πανδώρα νίκησαν τους Χριστοδουλάκη Κατερίνα / Γλυνιαδάκη Νίκο 2-1 (09-15, 15-12, 11-08) και οι Αναστασάκης Δημήτρης / Λειβαδιτάκη Ελένα – νίκησαν τους Ανδρεαδάκη Μανώλη / Ζουριδάκη Μαρία 2-0 (15-10, 15-09).

Tις απονομές έκανε ο αντιπρόεδρος του BV Ν.Κυδωνίας Αγγελος Τάπος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEIKTO ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (AMATEUR)

Τσαπάκης, Παππά χρυσό στο μεικτό ερασιτεχνών και Τριανταφυλλίδη το ασημένιο (video, φωτό)

Ο Νίκος Τσαπάκης και η Άντζελα Παππά αμφότεροι από το Ρέθυμνο (αγωνίζονται στο Αρκάδι) κατάκτησαν και δεύτερο τίτλο στο Beach Volley League 2014 καθώς μετά τις πρωτιές του στα τουρνουά ερασιτεχνών ανδρων και γυναικών με τις ομάδες τους, κατέκτησαν και τον τίτλο στο μεικτό της κατηγορίας ερασιτεχνών (amateur).

Στον τελικό οι Τσαπάκης, Παππά νίκησαν τη Λίζα Τριανταφυλλίδη και τον Μανούσο Ρηγάκη με 2-0 (16-14, 15-11). Στους ημιτελικούς οι Τσαπάκης Νίκος / Παπά Άντζελα νίκησαν τους Xαλκιαδάκη Νικόλα / Ντεμάι Χρύσα με 2-1 (13-15, 16-14, 13-11), ενώ η ομάδα των Λίζα Τριανταφυλλίδη, Μανούσου Ρηγάκη πέρασαν χωρίς αγώνα επειδή η ομάδα των Γιάννα Στάθη και Μιχάλη Βεριγάκη αποσύρθηκε.

Ασημένιο η κόρη του Τριανταφυλλίδη

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην απονομή καθώς ο υπεύθυνος αγωνιστικού του Beach Volley League Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έκανε τις απονομές στους νικητές και μεταξύ αυτών στην 22χρονη κόρη του Λίζα Τριανταφυλλίδη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ και μάλιστα με συμπαίκτη της τον Μανούσο Ρηγάκη με τον οποίο είναι συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;