AirFastTickets: Θα αναστείλει την λειτουργία της(;)

AirFastTickets: Θα αναστείλει την λειτουργία της;

Σύμφωνα με αναφορές της γνωστής βρετανικής εφημερίδα ttgdigital.com η γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία AirFastTickets αναστέλλει την online έκδοση εισιτηρίων καθώς αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη της.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι:

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως θέτουμε προσωρινά εκτός αγοράς το γραφείο της AirFastTickets στην Μεγάλη Βρετανία εξαιτίας της αδυναμίας της εταιρείας να τηρήσει τις ημερομηνίες πληρωμών των λογαριασμών της για την εκκαθάριση των πωλήσεων του μηνός Μαϊου”. Επίσης προσθέτει “Λόγω αυτής της εξέλιξης, και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας και δομής των θυγατρικών της εταιρείας, θέτουμε σε παρόμοιο καθεστώς τις θυγατρικές της σε Γερμανίας και Ελλάδα”.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία με επίσημη ανακοίνωση της διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι:

Mε αφορμή αναπαραγωγή δημοσιεύματος, σχετικά με την υποτιθέμενη κίνηση της ΙΑΤΑ εναντίoν της εταιρείας, για διεκδίκηση καθυστερούμενων πληρωμών ύψους 45 εκατ. ευρώ, η  Airfasttickets International επισημαίνει τα ακόλουθα: Το δημοσίευμα είναι ανακριβές, διότι καμία αναστολή online πωλήσεων δεν υφίσταται και όλα τα site των εταιρειών του Ομίλου, σε όλες τις χώρες, λειτουργούν κανονικά.

Δεν υφίσταται ληξιπρόθεσμη οφειλή της Airfasttickets σε κανέναν προμηθευτή. Στη Μεγάλη Βρετανία, δραστηριοποιείται θυγατρική εταιρεία της Airfasttickets International. Παρ’ όλα αυτά ούτε για εκείνη ούτε για κάποια άλλη εταιρεία του Ομίλου υφίστανται οικονομικές εκκρεμότητες, για τις οποίες να έχει περάσει  το νόμιμο χρονικό διάστημα τακτοποίησής τους. Ουδέποτε, πόσο μάλλον τις τελευταίες 50 μέρες, δεν έχει τεθεί έλεγχος στις συναλλαγές της Airfasttickets. Η επικοινωνία η οποία έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ της ιδιοκτησίας της εταιρείας και της ΙΑΤΑ αφορούσε στην παράταση των εγγυητικών επιστολών, λόγω της δυναμικής αύξησης των πωλήσεων της Airfasttickets, η οποία έφτασε το 1.937% στο διάστημα 2013-2014. Με βάση το συμβόλαιο της Airfasttickets με την ΙΑΤΑ, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει μέχρι και 60 ημέρες παράταση πληρωμής.Όσον αφορά τις πωλήσεις της Airfasttickets, για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, αυτές είναι πολύ περισσότερες από ότι αναφέρεται στο δημοσίευμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;