Τώρα μπορείς εσύ και η επιχείρησή σου να γίνετε η επόμενη διαφήμιση του ΟΤΕ, μέσω της υπηρεσίας «H επιχείρησή σου.gr»

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2014

«Πάντα ήθελα να δημιουργήσω έναν δικό μου χώρο, για να μεταφέρω τις γνώσεις μου στα παιδιά», «Κάθε φορά που ένα παιδί γελάει ξέρω ότι έχω κάνει τη δουλειά μου σωστά», είναι μερικά από τα λόγια των πρώτων νικητών, που μέσω της υπηρεσίας του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr», δημιούργησαν το δικό τους site και κέρδισαν δωρεάν προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο Μάρκος Κοντός αποφάσισε τον τελευταίο χρόνο να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και να παραδίδει μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε μαθητές και φοιτητές και έτσι δημιούργησε, μέσω της υπηρεσίας του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr», το site www.sxedioutexni.gr. Ο Χρυσόστομος Κονιδάρης, ιδιοκτήτης του παιχνιδοπωλείου «Σπίτι της χαράς», που διαθέτει οικολογικά παιχνίδια και επιλεγμένα παιδικά βιβλία, δημιούργησε αντίστοιχα, με τη βοήθεια του ΟΤΕ, το www.paixnidopoleio.gr.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι ένας από τους οκτώ επόμενους τυχερούς, που θα κερδίσουν δωρεάν προβολή της επιχείρησής τους στην τηλεόραση, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το www.yourbusiness.gr, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, να δημιουργήσεις το site της επιχείρησής σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, και να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα συμμετοχής, ώστε να διεκδικήσεις δωρεάν τηλεοπτική προβολή.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων είναι αδιαμφισβήτητο, καθώς ήδη το τηλεοπτικό σποτ για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή επιχειρήσεων στο YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dIqiCvibAR8) έχει δεχτεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 530.000 επισκέψεις.

Οι τυχερές επιχειρήσεις αναδεικνύονται μέσα από διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις και αξιολογούνται από ειδική επιτροπή του ΟΤΕ. Η υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr», αποτελεί μια συνολική εύκολη και οικονομική λύση για την παρουσία των επιχειρήσεων στο Ιnternet που περιλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και εργαλεία προώθησης για κάθε επιχείρηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.yourbusiness.gr ή στο 13818.

«Η επιχείρησή σου.gr

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr, και μέσω απλών και εύχρηστων εργαλείων ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί, ενώ παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία του site του, να προωθεί τα προϊόντα του και να χρησιμοποιεί τα social media. To site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για έξι μήνες και στη συνέχεια προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ