Ο Σωκράτης Μάλαμας την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων

malamas

Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον … «Χάρτη» των καλοκαιρινών συναυλιών. Από το Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, ξεκινά για φέτος το on the road ταξίδι του που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαΐκά με τα ρόκ ακούσματα. Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρόκ live της δεκαετίας του ’60, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στον Βύρωνα με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο. Δεκατρία νέα κομμάτια σε στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου, της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Δημήτρη Αδόργιαστου και του Βαγγέλη Βελώνια περιλαμβάνει ο «Χάρτης» η νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Minos-EMI. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαΐκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός. Ένας ακόμη δίσκος με την ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική ταυτότητα του Σωκράτη Μάλαμα.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και «ανοιχτός» στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και «πρέπει». Ο τραγουδοποιός Μάλαμας πάντα αναγνωρίζει το έργο άλλων δημιουργών. Σε κάθε συναυλία ενώνει την φωνή του με το κοινό και τραγουδούν μαζί μερικά από τα διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

Τιμή εισιτηρίων: προπώληση 10€ , ταμείο 12€

Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 3 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Σημεία προπώλησης:viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
83'
2 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
82'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;