Beach Volley League 2014: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά στο Yabanaki, Βάρκιζα

vamvakousi-vlahos-argyropoulou

Η κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη έχασε από Περουλιού, Γόντικα στον τελικό του amateur γυναικών

Η Σουζάνα Περουλιού και η Ίρις Γόντικα (δεύτερη ξαδέλφη του παλιού βολεϊμπολίστα Δημήτρη Γόντικα) κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά amateur (ερασιτεχνών) στο 1ο τουρνουά Beach Volley League 2014 που διεξάγεται στην παραλία της Βάρκιζας, στις εγκαταστάσεις του «Yabanaki» και κατέκτησαν τον τίτλο του Νότου.

Στον τελικό οι Περουλιού, Γόντικα νίκησε την ομάδα των των Κέλυ Γιαννάκη (κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη) και της Βίβιαν Αραβανή. Και οι τέσσερις αθλήτριες του τελικού δεν αγωνίζονται σε ομάδες, είναι μητέρες και ασχολούνται ερασιτεχνικά με το μπιτς βόλεϊ στην σχολή του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Τις απονομές έκανε ο προπονητής του βόλεϊ Γιάννης Λάιος.

Mαντάς και Καραγιάννη τον τίτλο στο amateur μεικτού 

O Αντώνης Mαντάς με καταγωγή από την Αταλάντη με την Θεοδωσία Καραγιάννη από το Ναύπλιο κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά της κατηγορίας amateur (ερασιτεχνών) μεικτού στο 1ο τουρνουά Beach Volley League 2014 που διεξάγεται στην παραλία της Βάρκιζας, στις εγκαταστάσεις του «Yabanaki».

Οι Μαντάς / Καραγιάννη στον τελικό μετά από συναρπαστικό αγώνα νίκησαν τους Κώστα Μανιουδάκη / Νατάσα Καστορίνη με 2-0 (17-15, 15-09).

Παπαδάκης, Κατσιάνου τον τίτλο στο open του μεικτού 

Μετά από συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στον πόντο οι Γιάννης Παπαδάκης / Νάντια Κατσιάνου κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά της κατηγορίας open μεικτού στο 1ο τουρνουά Beach Volley League 2014 που ολοκληρώθηκε στην παραλία της Βάρκιζας, στις εγκαταστάσεις του «Yabanaki».

Στον τελικό που κρίθηκε στον πόντοι οι Παπαδάκης, Κατσιάνου νίκησαν τους Δεναξά / Θεοδωρακέα με 2-1 (21-15, 20-22, 17-15). Tις απονομές στους νικητές έκαναν η μπασκετμπολίστρια Αναστασία Ασημάκη και ο μπασκετμπολίστας Άγγελος Σιαμανδούρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

Πρωταθλητές Νότου οι Βλαχοστάθης / Βασιλάκος στο masters ανδρών

Οι πατρινοί Σωτήρης Βλαχοστάθης, Κώστας Βασιλάκος κατέκτησαν τον τίτλο των πρωταθλητών Νότου στο τουρνουά των επαγγελματιών αθλητών στο 1ο τουρνουά του σιρκουί Beach Volley League 2014.

Στον τελικό οι δύο αθλητές της Παναχαϊκής νίκησαν τους Κούνα / Βλαχάκη με 2-0 (21-19, 21-17). Οι δύο ομάδες του τελικού πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς που θα γίνουν στα Χανιά 21-22 Ιουνίου. Το επόμενο ραντεβού του Beach Volley League 2014 είναι η Αλεξανδρούπολη το διήμερο 14-15 Ιουνίου.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος.

Δελτίο Τύπου 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;