ThinkBiz Pitching Event #8 - “Biz on Board”

event_cover_image

Η θερμοκρασία σιγά-σιγά ανεβαίνει και οι διακοπές του καλοκαιριού πλησιάζουν. Πως εύκολα όμως θα σχεδιάσεις το καλοκαιρινό σου ταξίδι εξερευνώντας πέρα από τον προορισμό παράλληλα και το χώρο της επιχειρηματικότητας;

Ως απάντηση έρχεται το επόμενο Pitching Event του ThinkBiz με τίτλο “Biz on Board”! Το 8ο σε σειρά Pitching Event με στόχο τη διάχυση της γνώσης πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 18:30 στον χώρο του Found.ation. Δύο καινοτόμες Startups Captainwise και Offerial θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, τα εμπόδια που συνάντησαν και θα συζητήσουν μαζί με το κοινό τις ευκαιρίες, τους προβληματισμούς που υπάρχουν τόσο στον δικό τους κλάδο όσο και στο χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας γενικότερα.

H Captainwise δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πληκτρολογήσει το χρηματικό ποσό που διαθέτει καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμεί να ταξιδέψει, επιστρέφοντας ως αποτέλεσμα αναζήτησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ολοκληρωμένα πακέτα, συμπεριλαμβανομένου ξενοδοχείου και εισιτηρίου, σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη!

Παράλληλα η Offerial προσδίδει τη δυνατότητα διασύνδεσης του χρήστη /πελάτη με το ξενοδοχείο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση του προφίλ του επισκέπτη μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, όπου η Offerial προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, δημιουργημένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη.

Από την εκδήλωση, φυσικά, δεν θα λείπει το διαδραστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του ThinkBiz. Ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, βασισμένο στις δύο startups, ώστε αυτό το ταξίδι να φτάσει στο τέλος του με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Έλα, λοιπόν, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις και να εμπνευστούμε από την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Πότε: Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:30 -20:30

Πού: Found.ation (Ευρυσθέως 2, Κ. Πετράλωνα)

Η προσέλευση είναι δωρεάν αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κλείσε τώρα την θέση σας εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;