Χημικά ανδρών της ΕΛ.ΑΣ στο κλειστό του Πανελληνίου

Νέα αδυναμία διαχείρισης μαζικής εκδήλωσης αθλητισμού από τις δυνάμεις καταστολής στον τελικό χάντμπολ ΑΕΚ – Διομήδης Άργους στην Κυψέλη που «κατόρθωσαν» να συμπλέκονται με χρήση χημικών στον αγωνιστικό χώρο με οπαδούς

Άλλη μια κακή διαχείριση μαζικής εκδήλωσης σε αθλητικό χώρο από τις δυνάμεις καταστολής καταγράφεται για την ΕΛ.ΑΣ. Οι άνδρες της βρέθηκαν εκτεθειμένοι στον 3ο τελικό Α1 χαντμπολ ΑΕΚ-Διομήδη Άργους στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, χθες, όταν δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν με τους οπαδούς της ΑΕΚ κατόχους διαρκείας που ήθελαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιχειρώντας να αποκλείσουν την είσοδο τους, με το σκεπτικό ότι το γήπεδο είχε ήδη αρκετό κόσμο, προκλήθηκαν επεισόδια όταν τελικά οι οπαδοί αποφάσισαν την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις επέλεξαν την εύκολη λύση της χρήσης χημικών στο κλειστό γήπεδο(!) με άμεσο αποτέλεσμα τη λιποθυμία φιλάθλου.

Οι αρχές αρκέστηκαν στο να προβούν μετά την κακή έκβαση της διαχείρισης της κατάστασης σε συλλήψεις, ενώ 45 λεπτά αργότερα ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής την Δευτέρα, με πιθανότερο ενδεχόμενο την επανάληψη του αγώνα στο ίδιο μέρος την τρίτη.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Υπενθυμίζεται η απαράδεκτη στάση των δυνάμεων καταστολής στον πρόσφατο αγώνα για τα play off του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη Λ. Αλεξάνδρας, όταν στο τέλος του ματς επιδιώκοντας να καταστείλουν επεισόδια μεταξύ μικρών ομάδων σκληροπυρηνικών νεαρών των δύο πλευρών προκάλεσαν μεγάλο κίνδυνο δημιουργίας θυμάτων στη Θύρα 7 του Απ. Νικολαΐδης. Με φιλάθλους και οικογενειάρχες να τους καταλογίζουν τραγική ανευθυνότητα, φιλάθλους προς στιγμήν να ποδοπατούνται και άτομα με καρδιακά να απομακρύνονται κακήν-κακώς, από την άσκοπη επίδειξη πυγμής των υποτίθεται εξειδικευμένων αξιωματικών και ανδρών για σχεδιασμό και εφαρμογή μέτρων… τάξης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;