Skype translator: Έρχεται και μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο

Χθες σε συνέδριο για προγραμματιστές ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα το Skype θα είναι σε θέση να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο τις φωνητικές κλήσεις σε διαφορετικές γλώσσες που πραγματοποιούν μεταξύ τους χρήστες, μέσω της πλατφόρμας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη στο χώρο της τεχνολογίας με τη φωνητική αναγνώριση ουσιαστικά καταργεί τα γλωσσικά σύνορα και μάλιστα, η Microsoft, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, έχει επενδύσει πάνω από μια δεκαετία εντατικής δουλειάς διαφορετικών ομάδων.

“Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή για την επικοινωνία μεταξύ μας, η επιθυμία όλων μας ήταν να σπάσουμε το φράγμα των διαφορετικών γλωσσών” ανέφερε ο Nadella, λίγο πριν την επίδειξη της πρώτης -υπό ανάπτυξη- βερσιόν της υπηρεσίας.

Τέλος, η νέα παροχή αυτόματης φωνητικής μετάφρασης, ονόματι Skype Translator, θα κυκλοφορήσει σε δοκιμαστική beta βερσιόν προς το τέλος του έτους, ενώ θα διατεθεί ως επί πληρωμή υπηρεσία μέσω του Skype σε δυόμιση χρόνια περίπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
5'
82 - 58
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;