Au Pair… Ζήσε και εργάσου σε μια ξένη χώρα!

Advertorial Post.

Αν έχεις εμπειρία στη φροντίδα ή τη διδασκαλία παιδιών και θέλεις να ζήσεις σε μια άλλη χώρα της Ευρώπης, τότε το πρόγραμμα au pair είναι η ιδανική επιλογή. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα έχεις δωρεάν στέγαση, διατροφή, χρηματικό επίδομα και άλλες παροχές καλύπτοντας όλες τις βασικές σου ανάγκες.

Σου παρέχεται δηλαδή η βάση για να μπορέσεις να γνωρίσεις τον τρόπο λειτουργίας και την δομή μιας άλλης χώρας της Ευρώπης (γνωριμία με την αγορά εργασίας, επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο, με εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.λ.π.), στην οποία ίσως αποφασίσεις να χτίσεις το μέλλον σου.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες νέοι από όλη την Ευρώπη συμμετέχουν στο πρόγραμμα au pair αποκτώντας διεθνή επαγγελματική εμπειρία βελτιώνοντας τις γλωσσικές τους δεξιότητες ενώ παράλληλα χτίζουν γερές βάσεις για την μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση στην χώρα τους ή στο εξωτερικό. Η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στον εργασιακό τομέα και συμμετέχοντας στο πρόγραμμα έχεις την ευκαιρία να μάθεις άπταιστα μια ξένη γλώσσα στην χώρα που ομιλείται!

Έχεις επίσης την ευκαιρία να ζήσεις στο εξωτερικό για το διάστημα που έχεις επιλέξει, ώστε να συνειδητοποιήσεις αν πραγματικά σου ταιριάζει και αν θέλεις να ζήσεις και να εργαστείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα μπορείς να κάνεις αίτηση για εργασία στο εξωτερικό, όπου η εργασιακή κινητικότητα είναι περισσότερο αυξημένη από ό,τι στην Ελλάδα.

Αν πιστεύεις ότι η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της σύγχρονης κοινωνίας και δεν έχουμε γεννηθεί για να μένουμε μόνο σε ένα μέρος, τότε το πρόγραμμα au pair είναι η ιδανική επιλογή!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Anixi Au Pair

info@anixi.eu

211 0100 778

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;