Petradaki, ένα ιδανικό site για ενοικιάσεις κατοικιών. Βρες το καλύτερο σπίτι σε 5 δευτερόλεπτα!

Το petradaki είναι ένα νέο πρωτοποριακό portal για ενοικιάσεις και πωλήσεις ακίνητων, για να βρίσκεις με ένα κλικ τα καλύτερα ακίνητα που ταιριάζουν στις επιθυμίες σου. Διαθέτει μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης η οποία ψάχνει όπως «σκέφτεσαι», εντοπίζει και βαθμολογεί τις καλύτερες επιλογές, σύμφωνα με τα αναγκαία και επιθυμητά κριτήρια που έχεις ορίσει.

Στην αγορά ενός σπιτιού, εκεί που δίνεις μια «περιουσία», σίγουρα θέλεις το καλύτερο και είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις δεκάδες ώρες και ενέργεια για να το βρεις. Όταν όμως ψάχνεις να ενοικιάσεις ακίνητο δεν έχεις πολλές φορές το χρόνο, τη δυνατότητα ή την πολυτέλεια ώστε να αφιερώσεις την ίδια ενέργεια και ώρες. Αναγκαστικά συμβιβάζεσαι σε κάτι το οποίο δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις, αρκετά όμως σημαντικό για να καθορίσει την ποιότητα της ζωής σου.

Το petradaki μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο σε όλους αυτούς που έχουν απαιτήσεις, θέλουν το καλύτερο, εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα! Ειδικά στην ενοικίαση κατοικίας έχει ένα λόγο παραπάνω αφού πολλές φορές η χρονική πίεση, μια απρόσμενη ανάγκη, μια επαγγελματική υποχρέωση ή ο οικονομικός παράγοντας μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια μέτρια επιλογή.

Η υπηρεσία αναζήτησης και καταχώρησης αγγελιών προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ.

Δεδομένης της πτώσης των ενοικίων λόγω κρίσης, πολλοί είναι εκείνοι που σκέφτονται να αλλάξουν σπίτι προκειμένου να έχουν μια ελάφρυνση στα μηνιαία τους έξοδα. Έτσι ξεκινούν την αναζήτηση σε κάποιο portal ακινήτων βάζοντας κάποια βασικά κριτήρια του ακινήτου που ψάχνουν. Τους επιστρέφεται μια λίστα με αγγελίες αρκετών σελίδων και μπαίνουν σε κάθε μία αγγελία ξεχωριστά για να δουν τις λεπτομέρειες. Μετά από πολλές ώρες ψαξίματος, αναρίθμητα τηλεφωνήματα και δεκάδες ραντεβού, ακίνητο δεν έχουν βρει! Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ο λόγος είναι απλός. Στην πράξη είναι πολύ λίγα τα ακίνητα που είναι πραγματικά σχετικά με αυτό που ψάχνουμε! Στην ουσία αυτό που θα βοηθούσε είναι να μπορείς να ψάξεις όπως σκέφτεσαι! Και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε. Αν είμαστε σε μια παρέα και μας ρωτήσει κάποιος «τι σπίτι ψάχνεις», τι απαντάμε; Στην αρχή του λέμε αυτά που οπωσδήποτε πρέπει να έχει το σπίτι που ψάχνουμε. Που χωρίς αυτά τα κριτήρια δεν πάμε καν να το δούμε. Στη συνέχεια του λέμε και τι επιπλέον ιδανικά θα θέλαμε να έχει, χωρίς να σημαίνει όμως ότι αν δεν ικανοποιεί αυτά τα κριτήρια το σπίτι, δεν θα το κλείσουμε. Αυτό όμως δεν μπορεί να το περιγράψει κάποιος στα υπάρχοντα sites που προβάλουν αγγελίες.

Δεν μπορώ δηλαδή να ψάξω όπως σκέφτομαι!

Για την ακρίβεια δεν μπορούσα μέχρι τώρα, γιατί πια στο petradaki.gr μπορώ να δηλώσω ποια κριτήρια είναι αναγκαία για εμένα και ποια είναι απλώς επιθυμητά. Έτσι αντί για μια λίστα αποτελεσμάτων με 50 ακίνητα (στην πλειονότητά τους άσχετα), καταλήγω με 1-2 που είναι άκρως σχετικά. Με 80+ κριτήρια αναζήτησης μπορώ να περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς θέλω. Επίσης, μπορώ να επιλέξω με πολύ μεγάλη ακρίβεια την περιοχή που με ενδιαφέρει (και εννοώ και υποπεριοχή της περιοχής) σε βαθμό εξαιρετικά αναλυτικό.

Ναι ίσως τελικά να υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε ατελείωτες ώρες ψαξίματος και τηλεφωνημάτων, ραντεβού και φυσικά… περπατήματος!

Περισσότερα: petradaki.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1