ΠΑΣΠ Πολιτικού ΑΠΘ: Καταγγελία για νοθεία στις φοιτητικές εκλογές 2014

578672_ΑΠΘ_2

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΑΣΠ Πολιτικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για νοθεία στις φοιτητικές εκλογές 2014:

Η επί ΠΕΝΤΕ χρόνια ΠΡΩΤΗ παράταξη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, σήμερα, 7 Μαΐου 2014, αποχώρησε από τη διαδικασία των φοιτητικών εκλογών, μη αποδεχούμενη το αποτέλεσμα της νοθευμένης κάλπης. Όλες ανεξαιρέτως οι πολιτικές δυνάμεις, εκ δεξιών και αριστερών, συμφώνησαν σε μια αντιδημοκρατική και αντιθεσμική κατά της παράταξής μας επίθεση, ακυρώνοντας «στα τυφλά» 27 ψηφοδέλτια, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο και πειστικό επιχείρημα, ξεφτιλίζοντας κάθε μορφή και εκδοχή της Δημοκρατίας και της Συλλογικότητας στο Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών. Αυτό το πρωτόγνωρο για κάθε εκλογική και δημοκρατική διαδικασία γεγονός, υποβάθμισε κάθε είδος ιδεολογίας, υπευθυνότητας και σοβαρότητας τόσο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όσο και αριστερών σχημάτων και παρατάξεων όπως η ΑΠΠΕ, η ΠΚΣ, η ΑΡΕΝ και η ΕΑΑΚ. Φαίνεται μάλλον πως ο μόνος τρόπος να νικήσουν την ΠΡΩΤΗ παράταξη που ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ, είναι με νοθεία, βία, τραμπουκισμό, απειλές, και αντιδημοκρατικές αποφάσεις.

Για μια ακόμη φορά, η Αριστερή, υπεύθυνη δημοκρατική παράταξη του Τμήματός μας, έδειξε συνέπεια στο έργο της, στην ιδεολογία της και στους αγώνες της, κερδίζοντας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ την πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων των φοιτητών του Τμήματος. Όταν βέβαια οι αντίπαλοί σου δε μπορούν να σε κερδίσουν σε επιχειρήματα, σε έργο και αγώνες, τότε βάζουν τα κάθε λογής θεσμικά «τερτίπια», για να σε ρίξουν, ενώ περηφανεύονται κιόλας για τα κάλπικα επιτεύγματά τους.

Αυτή τη στιγμή, χωρίς τη νοθεία των εκλογών, τα αποτελέσματα της κάλπης έχουν ως εξής:
ΠΑΣΠ: 95
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 92
ΑΡΕΝ: 72
ΑΠΠΕ: 34
ΠΚΣ: 15
ΕΑΑΚ: 13

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που για μια χρονιά ακόμη δείξατε στην παράταξή μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, αρνούμενοι να αποδεχτούμε την πρωτοφανή νοθεία της κάλπης.

Ξεκινήσαμε νικητές, πορευτήκαμε νικητές, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

ΠΑΣΠ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΘ
5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;