Το Fashion and Retail Business Short Course του BCA με τη συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων!

Από neolaia.gr Team 5 Μαΐου 2014

FASHION&RETAIL BUSINESS

 

Το μοναδικό short course στην Ελλάδα με σκοπό τη παροχή χρήσιμων γνώσεων για το χώρο του fashion business, μέσω της θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικών εφαρμογών, ξεκινά στις 9 Μαΐου.

Το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (BCA) και η εταιρεία μάρκετινγκ ALLY ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα Short Course, συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων, με κύριους ομιλητές εκπροσώπους των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του Fashion και Retail.

Εκπρόσωποι των εταιρειών BrandsGalaxy, Calzedonia, Intimissimi, TEZENIS, Celestino, MadameShouShou, Fashionnoiz, VasilisZoulias, MadameFigaro.gr, Maraveya, OxfordCompany, Parthenis, Sarantis, SimplyExports, Kathimerini, Spe!on, WeCreateHarmony, Zolotas και Marks & Spencer θα μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας των εταιρειών τους και θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις του ελληνικού επιχειρείν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην επίλυση πραγματικών case studies ενώ θα μπορούν να παρακολουθήσουν είτε ολόκληρο το πρόγραμμα, είτε μέρος του προγράμματος είτε την εβδομάδα της επιλογής τους.

Το ShortCourse περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Μόδα και Startups: Η επιχειρηματική διάσταση
  • Ξεκινώντας & Αναπτύσσοντας το δικό σας brand
  • Ξεκινώντας μια Επιχείρηση Λιανικού Εμπορίου
  • Media & Επικοινωνία στη Βιομηχανία της Μόδας
  • Ξεκινώντας & Αναπτύσσοντας το Δικό σας eshop
  • Εξαγωγές

Διάρκεια Προγράμματος: 2 Μήνες (Έναρξη 9 Μαΐου)

Γλώσσα: Ελληνικά

Ωράριο φοίτησης: Παρασκευή 18:00-21:30, Σάββατο 10:00-17:15

Κτίριο φοίτησης: BCA Campus Αθήνα (Δημητρέσσα 4)

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο: 2107253783, info@bca.edu.gr ή επισκεφτείτε το http://www.bca.edu.gr/course/1846/short-course-fashion-retail-business

Δελτίο Τύπου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ