Το Lix έσπασε κάθε ρεκόρ χρηματοδότησης στο Kickstarter. Δείτε γιατί...

Το 3Doodler ήταν το πρώτο τριδιάστατο στυλό – εκτυπωτής, το οποίο από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στην πλατφόρμα αναζήτησης πόρων Kickstarter, ο κόσμος το λάτρεψε, εντυπωσιασμένος από το πολλά υποσχόμενο demo video.

Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε και τόσο στις πωλήσεις του, αλλά τώρα, μια νέα παραμφερής συσκευή, που ονομάζεται Lix, μόλις εμφανίστηκε στο Kickstarter και όπως φαίνεται από το σχετικό video, πηγαίνει την ιδέα του 3D στυλό – εκτυπωτή, πολύ παραπέρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σελίδα του Lix, ανήκει σε μια εταιρεία που εδρεύει στο Ην. Βασίλειο και πρόκειται για ένα στυλό ακριβείας για επαγγελματίες.

Το Lix επιτρέπει στο χρήστη να σχεδιάζει στον αέρα, 3D κατασκευές, χωρίς να απαιτείται χαρτί.

Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί το 3D στιλό ο Anton Suvorov, συνιδρυτής της εταιρείας, ο οποίος υποστηρίζει ότι το Lix διαφέρει από το 3Doodler γιατί είναι πιο εύχρηστο, πιο μικρό, πιο καλοσχεδιασμένο, πιο ακριβές και το κυριότερο δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος για να λειτουργήσει, αφού τροφοδοτείται μέσω ενός απλού USB που βρίσκεται σε κάθε υπολογιστή.

Τέλος, ο στόχος χρηματοδότησης, που είχε θέσει η εταιρεία στις 30.000 λίρες Αγγλίας, καλύφθηκε σε δύο ώρες, ενώ μέσα σε δύο μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει το πενταπλάσιο ποσό. Απομένουν 28 μέρες ακόμα για την ολοκλήρωση της καμπάνιας στο KickStarter. Για να δούμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;