Νālu Café: Ένας νέος all-day χώρος στην Ακτή του 'Ηλιου

Νālu Café: Ένας νέος all-day χώρος στην Ακτή του Ηλίου

Γιατί;

Γιατί είναι ένας νέος all- day χώρος, δίπλα στη θάλασσα και είναι έτοιμος να καλύψει τις ανάγκες όλων, ακόμα και των πιο απαιτητικών… 

Γιατί στο Νālu από νωρίς το πρωί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να χαλαρώσεις  μαζί με τους φίλους σου στις ¨παρεΐστικες γωνιές¨ του.

Γιατί μπορείς να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας την μοναδική θέα και ταυτόχρονα να δοκιμάζεις εκλεκτές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας με  fusion στοιχειά, εμπνευσμένα από τον Σεφ Νίκο Κοντομάρκο, ξεκινώντας από το πρωί με τα μοναδικά snack  έως αργά το βράδυ με Μεσογειακές – Ελληνικές γεύσεις.

Γιατί αν σε πάρει απόγευμα, στο Nālu μπορείς να ¨χαζέψεις¨την απερίγραπτη δύση του ηλίου απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί δίπλά στο κύμα, ενώ όσο βραδιάζει μπορείς να δροσιστείς με τα μοναδικά Nālu cocktails ή να πιεις το ποτό σου  υπό τoν ήχο της αγαπημένης σου μουσικής.

Γιατί αν κουβαλάς πιτσιρικάδα, το Nālu έχει φροντίσει και για τους ¨μικρούς¨του φίλους καθώς υπάρχει η δυνατότητα να απασχολούνται στoν υψηλών προδιαγραφών παιδότοπο, όσο εσύ απολαμβάνεις τον καφέ ή το φαγητό σου.

Γιατί την διακόσμηση επιμελήθηκε η Arquitech Designer Αλεξάνδρα Νικολαόυ που ενσωμάτωσε το Παγκόσμιο Design σε ένα Ρroject σαν το Nálu και με πολλά ethnic στοιχεία , είτε  στα  υφάσματα που είναι επηρεασμένα από εξωτικά μέρη , είτε με τα Boho έπιπλα και τα ανάγλυφα patterns, τα συνδύασε με τα φυσικά υλικά (ξύλο,πέτρα) και με ατμοσφαιρικό φωτισμό διαμόρφωσε έναν μοναδικό  χώρο ο οποίος έδεσε αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο..

Και επειδή λοιπόν το Νālu βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, με απεριόριστη θέα και με άκρως καλαίσθητη διακόσμηση, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, σε περιμένουμε για να απολαύσεις όλα τα παραπάνω!

Μην αργείς λοιπόν θα μας βρεις στην Ακτή Ήλιου στον Άλιμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;