Smart Camp: Καλοκαιρινό Εργαστήριο Ρομποτικής και Ψηφιακών Τεχνών

logo

To Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων (Integrated Systems Laboratory) του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε συνεργασία με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία), διοργανώνει θερινό εργαστήριο (workshop) στις Ψηφιακές τεχνολογίες και την Πληροφορική. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο αυτόνομους εβδομαδιαίους κύκλους στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Ο πρώτος κύκλος θα έχει θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες, ενώ ο δεύτερος τη Ρομποτική.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες 14-18 χρόνων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες. Τα σεμινάρια θα διδάξουν έμπειροι ερευνητές από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” και το Old Dominion University, ΗΠΑ.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων είναι: Εργαστήριο Ψηφιακών Τεχνών : 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου | Εργαστήριο Ρομποτικής: 7 – 11 Ιουλίου

Οι δημιουργίες των μαθητών θα παρουσιαστούν σε ανοικτή εκδήλωση στους γονείς και τους συγγενείς στο τέλος κάθε εργαστηρίου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και για δήλωση συμμετοχής, δείτε την ιστοσελίδα του workshop: http://smart-camp.iit.demokritos.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6503148 και 210 6503153.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;