Πάσχα στο Αγκίστρι: Ό,τι πρέπει να ξέρετε!

agistri_island3

Μικρό και καταπράσινο, με αμμουδερές παραλίες και μόλις 55 λεπτά μακριά από τον Πειραιά, το Αγκίστρι είναι ιδανικό για να περάσετε ξεκούραστα τις μέρες του Πάσχα!

Περπατήστε στα γραφικά, πλακόστρωτα δρομάκια του, θαυμάστε τα παραδοσιακά σπίτια με τις ασβεστωμένες αυλές, επισκεφτείτε τα γραφικά εκκλησάκια ή κολυμπήστε στα καταπράσινα νερά του. Το Αγκίστρι αποτελεί ιδανικό προορισμό για ήσυχες και οικονομικές διακοπές με την οικογένειά σας, ωστόσο θεωρείται επίσης “must” προορισμός για τη νεολαία, κυρίως τα σαββατοκύριακα!

agistri_island

Τo λιμάνι της Σκάλας είναι το πιο «κοσμικό» σημείο του νησιού, ενώ η αμμουδερή του παραλία με τα ρηχά νερά είναι κατάλληλη για ευχάριστες στιγμές με όλη την οικογένεια. Εξίσου όμορφες είναι και οι άλλες παραλίες του νησιού, όπως η «εξωτική» Απόνησος, η Δραγωνέρα αλλά και η παραλία της Χαλικιάδας, διάσημη στο νησί ως παραλία γυμνιστών.

Χάρη στη μικρή του έκταση, ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης στο νησί είναι αναμφίβολα το ποδήλατο. Σε περίπτωση που δεν φέρετε το δικό σας (κάτι που θα το συνιστούσαμε αφού η μεταφορά του με το πλοίο είναι δωρεάν), θα βρείτε σίγουρα να νοικιάσετε! Απολαύστε υπέροχες διαδρομές ανάμεσα στα πεύκα, διασχίζοντας γραφικά χωριουδάκια και αγναντεύοντας το πέλαγος από ψηλά!

 

Πού θα μείνετε

Στο Αγκίστρι θα βρείτε αρκετές επιλογές σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν ευχάριστη και φιλόξενη διαμονή .

Πασχαλινή προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους επισκέπτες του neolaia.gr

Τα Στούντιο Γιαλός, ένα λεπτό μακριά από τον πολυσύχναστο δρόμο της Σκάλας, προσφέρουν ευρύχωρη διαμονή σε μια ήσυχη τοποθεσία, Διαμερίσματα εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, μεγάλα μπαλκόνια, WC, καθώς επίσης κουζίνα για εσάς που επιθυμείτε περισσότερη αυτονομία στις διακοπές σας. Κάντε κράτηση εδώ.

Πού θα φάτε

Στη Σκάλα και το Μεγαλοχώρι θα συναντήσετε αρκετά αξιόλογα παραδοσιακά ταβερνάκια και ουζερί. Απολαύστε εξαιρετικά μαγειρευτά, τοπικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, πάντα με την απαιραίτητη συνοδεία κρασιού ή ούζου.

Πρόταση: Η ταβέρνα Γιαλός, στον παραλιακό δρόμο Σκάλας-Μύλου, δίπλα στο κύμα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να δοκιμάσετε σπιτικές συνταγές. Η ταβέρνα φημίζεται επίσης για το κριθαρωτό με γαρίδες και τη γαριδομακαρονάδα της!

Εάν λοιπόν ψάχνετε έναν κοντινό προορισμό για να περάσετε τις μέρες του Πάσχα, το γραφικό Αγκίστρι σίγουρα θα σας αποζημιώσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;