Ημερίδα «Ανάπτυξη & Eπιχειρηματικότητα – Βασική προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας»

IMG_3221

Μια πολύ σημαντική Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη & επιχειρηματικότητα – Βασική προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας» διεξήγαγε ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014. Η ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε στο MEDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στόχευε στο ζωτικό ρόλο που μπορεί –και πρέπει- να διαδραματίσει η Ελληνική Προεδρία στην ανάδειξη και ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας.

Καταρχήν, αναπτύχθηκε το θέμα της προεδρίας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη και το Διεθνολόγο κ. Μίλτο Πελοποννήσιο.

Στη συνέχεια, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Fortune» κ. Αναστάσιος Ζάχος ανέπτυξε το θέμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας αναφερόμενος στα προβλήματα, το μη παραγωγικό επιχειρηματικό μοντέλο και τα εργαλεία ανάπτυξης.

Εξάλλου, η κα. Τζένη Σκοτίδη, σύμβουλος Εξαγωγών από τη «Simple Exports» ανέλυσε το ζήτημα της εξαγωγικής δραστηριότητας και των ελληνικών προοπτικών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν «φωτεινά» παραδείγματα ελληνικού επιχειρείν, κατά τη διαδικασία βράβευσης εξωστρεφών-καινοτόμων επιχειρήσεων της χώρας μας.

Τα βραβεία απένειμε ο καθηγητής και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής και η Διευθύντρια του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας κα. Λία Μιχαηλίδου στους/στις:

κ. Άρη Κεφαλογιάννη, πρόεδρο της εταιρείας «ΓΑΙΑ» για τη διεθνοποιημένη και πολλές φορές βραβευμένη πανευρωπαϊκώς εταιρία γεωργικών προϊόντων

κα Λιλή Περγαντά και κ. Αντώνη Κοσάρη, πρόεδρο και γενικό διευθυντή αντίστοιχα της «POWERHEALTH», της κορυφαίας ελληνικής εταιρίας φυσικών προϊόντων υγείας, η οποία εντάσσεται στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις πελατοκεντρικής προσέγγισης

κα Βίκη Ντάλας, ιδρύτρια του διαδικτυακού & καινοτόμου site «startup.gr»

κ. Δημήτριο Τσιρίκο, Managing Director της «JUPITEE», πολλά υποσχόμενης εταιρίας ψηφιακών υπηρεσιών-εφαρμογών

Την ημερίδα συντόνισε η κα Μάγδα Πειστικού, αρχισυντάκτρια του περιοδικού «FoodService»

 Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;