Sony: Ήρθε το Digital Paper να αντικαταστήσει το... χαρτί

Για τα επαγγέλματα όπου το χαρτί είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς προορίζεται η νέα συσκευή που παρουσίασε σήμερα η Sony, ονόματι Digital Paper.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή, που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το χαρτί σε ποικίλες μορφές, έχει διαγώνιο οθόνης 13,3 ιντσών, δηλαδή όσο περίπου μια κόλλα Α4, και ανάλυση 1600 x 12000 pixels χωρίς να διαθέτει οπίσθιο φωτισμό ενώ για την πιστότατη απεικόνιση των εγγράφων PDF, τα οποία είναι και τα μόνα που αναγνωρίζει, διαθέτει τεχνολογία E-Ink Mobius, αλλά και εύκαμπτη οθόνη υψηλού κοντράστ.

Μάλιστα, το μοναδικό της πλεονέκτημα απέναντι σε ένα tablet είναι ότι εμφανίζει νομικά και άλλα επίσημα έγγραφα στην κανονική τους διάσταση, χωρίς να χρειάζεται να ζουμάρει ο χρήστης για να δει τις λεπτομέρειες.

Έτσι, το Digital Paper, ζυγίζει 358 γραμμάρια, έχει αποθηκευτικό χώρο 2.8GB και παρέχει στον χρήστη ένα stylus, δηλαδή μια ειδική γραφίδα, για την εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων.

Από την άλλη, στα αρνητικά της συσκευής που θα κοστίζει 1.100 δολάρια, συγκαταλέγονται η αδυναμία της για αποστολή και λήψη email, η συμβατότητα με ένα μόνο είδος αρχείο εγγράφου, καθώς και το ότι δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων ή εφαρμογών πέραν των προεγκατεστημένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;